fbpx

Ce tip de Windows 10 nu va mai oferi Microsoft producatorilor de PC-uri

Ce tip de Windows 10 nu va mai oferi Microsoft producatorilor de PC-uri

O noua stire releva faptul ca compania Microsoft din Statele Unite nu va mai oferi un anumit tip de Windows 10 producatorilor de PC-uri. Asadar, PC-urile pe care le cumperi nu vor mai avea preinstalat acel tip de sistem de operare.

Sistemul de operare al companiei Microsoft din Statele Unite vine atat intr-o varianta de 32 de biti, cat si intr-o varianta de 64 de biti. Desi ambele arata si se simt aproape identice, varianta a doua profita de specificatii hardware mai bune.

CITESTE SI:  Cum a reusit o gamerita din Statele Unite sa fie vitala unui gamer din Marea Britanie

Odata ce era procesoarelor pe 32 de biti s-a incheiat, compania Microsoft din SUA incepe sa renunte la versiunea pe 32 de biti a sistemului Windows 10.

Lucru reperat de NeoWin in cerintele de sistem pentru viitorul update Windows 10 pentru mai 2020, Microsoft declara ca: “Incepand cu Windows 10, versiunea 2004, toate noile versiuni Windows 10 vor trebui sa utilizeze builduri pe 64 de biti, iar Microsoft nu va mai lansa versiuni pe 32 de biti pentru producatorii de PC-uri”.

CITESTE SI:  Amazon Prime Video este cea mai descarcata aplicatie tvOS din toate timpurile

Cu alte cuvinte, orice PC vei cumpara in viitor – care vine cu Win 10 preinstalat – va rula varianta pe 64 de biti a sistemului de operare. Aceasta veste nu inseamna ca compania Microsoft din SUA nu va mai accepta si sustine PC-urile care ruleaza varianta pe 32 de biti a Win 10.

Compania Microsoft din Statele Unite sustine ca va continua sa actualizeze aceasta varianta cu noi functii si corectii de securitate si va continua sa vanda aceasta varianta a sistemului de operare direct consumatorilor, pentru a o instala ei insisi pe PC.

CITESTE SI:  Ce poate vinde acum Microsoft pentru Huawei

Acestea fiind spuse, acum ar fi momentul pentru un upgrade – versiunea mai veche a sistemului de operare Windows 10 are cateva limitari, cum ar fi limitarea RAM-ului la 3,2GB dar si masuri de securitate mai putin stricte. Ce parere ai despre faptul ca compania americana renunta sa mai ofere producatorilor de PC-uri versiunea pe 32 de biti?