fbpx

Ce specificatii are laptopul AMOLED Lenovo Yoga C730 2-in-1

Ce specificatii are laptopul AMOLED Lenovo Yoga C730 2-in-1

Lenovo s-a intors cu un laptop 2-in-1 cu ecran AMOLED care pare sa vizeze utilizatorii care lucreaza in creatie. Lenovo Yoga C730 este un laptop de varf si al doilea notebook OLED de la acest brand, primul fiind X1 Yoga Gen3.

Este grozav sa vedem doua laptopuri de 15,6 inci cu ecrane OLED la CES 2019. De asemenea, acest lucru ar putea fi un indiciu ca unul dintre producatorii majori de ecrane OLED (oare LG?) intensifica productia pentru acest format.

CITESTE SI:  Operatorul Verizon din Statele Unite atinge viteza LTE record de 1,07 Gbps

Lenovo Yoga C730 AMOLED are o carcasa din aluminiu anodizat care este usor mai mare decat alte notebook-uri ale companiei chineze. De asemenea, este usor mai greu, avand o greutate de 1,88 kilograme, ceea ce este relativ normal pentru un notebook de 15,6 inci.

Din moment ce este destinat utilizatorilor de creatie, laptopul AMOLED Yoga C730 2-in-1 vine doar cu un ecran cu rezolutie 4K. Interesant este faptul ca toti producarii de PC-uri folosesc OLED pentru a promova faptul ca ecranele OLED emit mai putina “lumina albastra” decat ecranele LCD si ca sunt mai sanatoase pentru ochi.

CITESTE SI:  Ce vor folosi procurorii din districtul Los Angeles pentru a solutiona mai usor 50.000 de cazuri legate de marijuana

Desigur, este inclus un stylus Lenovo Active Pen care ofera 4096 de niveluri de presiune, asa ca utilizatorii pot incepe imediat lucrul. Desi designerii grafici din Statele Unite ar dori cu orice pret laptopul Lenovo Yoga C730 AMOLED, din pacate pentru ei acest laptop nu se va vinde in Statele Unite.

Specificatiile lui Lenovo Yoga C730 sunt destul de bune. Vine cu un ecran de 15,6 inci AMOLED cu rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si cu un procesor Intel Core i7 de generatie a opta impreuna cu 16GB de RAM DDR4.

CITESTE SI:  Ce probleme de calitate au aparut deja la smartphone-ul pliabil Galaxy Fold

De asemenea, laptopul AMOLED Lenovo Yoga C730 2-in-1 poate veni cu un SSD de cel mult 512GB, are un port USB-C Thunderbolt 3, doua porturi USB-C 3.1 Gen 1, HDMI si cu un jack pentru casti de 3,5mm. Cam astea sunt specificatiile acestui notebook AMOLED.