fbpx

Ce preturi incredibile au noile laptopuri Gateway

Ce preturi incredibile au noile laptopuri Gateway

Brandul de laptopuri Gateway a trecut in obscuritate dupa ce Acer l-a cumparat pentru 710 milioane de dolari in 2007. Dar acum Gateway a revenit cu o noua gama de laptopuri, dispozitive 2-in-1 si tablete la diverse preturi.

Pot fi cumparate exclusiv de la Walmart. Noile notebook-uri ruleaza Windows 10 Home si sunt propulsate de procesoare Intel sau de procesoare mobile AMD Ryzen cu grafica Radeon, in functie de model.

Acestea vin in dimensiuni diferite si in diferite culori. Jade Zhou de la Acer a declarat intr-un comunicat: “Brandul de PC-uri Gateway a fost foarte apreciat in Statele Unite din 1985. Compania Acer este incantata de faptul ca Walmart devine furnizorul exclusiv de laptopuri si tablete Gateway. Ne bucuram ca clientii din Statele Unite si Puerto Rico vor avea ocazia sa se bucure din nou de brandul Gateway, cu unul dintre principalii retaileri din lume”.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung creeaza episoade noi din 6 seriale pentru VR

Brandul a lansat in total 11 dispozitive noi. Cele sase laptopuri Ultra Slim constau intr-un notebook de 11,6 inci cu pret de 200 de dolari, 4 laptopuri de 14,1 inci cu preturi care variaza intre 240 si 600 de dolari si un laptop de 15,6 inci care are un pret de 500 de dolari.

CITESTE SI:  Konami spune ca Hideo Kojima nu a plecat, e doar in vacanta

Intre timp, notebook-ul 2-in-1 al brandului are un pret de 300 de dolari si vine cu un abonament de un an la Microsoft 365 Personal. Gateway a lansat, de asemenea, doua notebook-uri pentru jocuri si pentru proiecte de creatie in cadrul gamei Creators.

CITESTE SI:  De ce un fost director Epic Games a vrut sa anuleze Fortnite, jocul actual de mare succes

Cele Creators de 15,6 inci sunt mai scumpe decat cele Ultra Slim, varianta cu procesor AMD avand un pret de 800 de dolari, iar cea Intel 1200 de dolari.

De asemenea, brandul detinut de Acer a lansat o tableta Android de 8 inci (70 de dolari) si o alta de 10 inci cu pret de 80 de dolari. Gateway are de gand sa lanseze si alte laptopuri in aceasta toamna.