fbpx
Ce preturi au noile laptopuri Lenovo ThinkBook de business ieftine

Ce preturi au noile laptopuri Lenovo ThinkBook de business ieftine

Compania chineza Lenovo a anuntat cele mai noi laptopuri de business ale sale, ThinkBook 14 si ThinkBook 15, la evenimentul IFA 2019 din Berlin, Germania.

Cele doua notebook-uri de business ieftine de la compania Lenovo din China pot integra procesoare de la compania Intel, grafica AMD Radeon, 4GB de RAM, un SSD de pana la 1TB si un hard disk de pana la 2TB.

Daca ai o afacere in constructie si esti in cautarea unui laptop, dar nu vrei sa cheltui prea multi bani, Lenovo te-a acoperit. Compania a dezvaluit recent noile laptopuri ThinkBook 14 si 15 care sunt practic versiuni mai ieftine ale acestei game de computere.

CITESTE SI:  Preturile PC-urilor de gaming ale Konami

In ceea ce priveste specificatiile si caracteristicile, Lenovo ThinkBook 14 e un laptop care vine cu un ecran de 14 inci. Va avea rezolutie Full HD si va fi propulsat fie de procesoare Core de a 10-a generatie de la Intel (pana in i7), fie de o placa grafica AMD Radeon 620.

Va veni cu 4GB de RAM si cu un spatiu de stocare pe SSD de 1TB sau 2TB pe hard disk. De asemenea, autonomia bateriei e de 12 ore. Cat despre Lenovo ThinkBook 15, acest laptop va fi usor mai mare, avand ecranul de 15 inci, dar se pare ca va pastra rezolutia Full HD.

CITESTE SI:  De ce viitoarea tableta Surface ar putea fi mai ieftina

La fel ca Lenovo ThinkBook 14, acest notebook de business va putea fi configurat pentru a folosi procesoare Intel Core de a 10-a generatie pana in i7, sau placa grafica AMD Radeon 625.

Va exista o cantitate de RAM de 4GB, pana la 1TB spatiu de stocare pe SSD sau pana la 2TB spatiu de stocare pe hard disk. Pe langa o autonomie de 12 ore.

CITESTE SI:  Huawei lanseaza smartphone-ul Honor Note 8 cu un display masiv de 6,6 inch

Dupa cum iti poti da seama, aceste laptopuri Lenovo de business sunt destul de simple, dar functionale. Daca ai nevoie de un laptop care e ieftin si util, atunci acestea doua ar merita sa fie avute in vedere de tine.

Laptopul Lenovo ThinkBook 14 de business va avea un pret de 649 de dolari, iar ThinkBook 15 se va vinde la un pret de 679 de dolari. Ambele notebook-uri de business ieftine vor fi comercializate incepand cu luna noiembrie.