fbpx

Ce preturi au laptopurile Samsung alternative la MacBook Pro

Ce preturi au laptopurile Samsung alternative la MacBook Pro

Chiar inainte de WWDC 2019, Samsung a anuntat doua noi laptopuri care vin in mai multe variante. Si sunt considerate a fi alternative la MacBook Pro. Cele doua laptopuri se numesc Notebook 7 si Notebook 7 Force.

Laptopurile MacBook Pro de la Apple sunt foarte scumpe. Dar daca doreai o alternativa la MacBook Pro la un pret mult mai accesibil, afla ca Samsung ar putea avea ceva pentru tine.

Compania Samsung a anuntat recent doua noi laptopuri care sunt parte din gama sa Notebook pe care unii le considera alternative la MacBook Pro. Acest lucru se datoreaza, in principal, designului laptopurilor care seamana mult cu cel al lui MacBook Pro.

CITESTE SI:  Laptopul Lenovo ThinkPad T580 a fost anuntat oficial

Lasand acest lucru la o parte, noile laptopuri Samsung vin cu specificatii destul de bune si le-ar putea starni unora interesul.

Incepand cu primul, Samsung Notebook 7 va fi oferit in variante de 13 si 15 inci, ambele oferind rezolutia Full HD. De asemenea, ambele vor folosi un procesor Intel Core 8 si vor suporta pana la 16GB de RAM.

CITESTE SI:  Schimbari uriase de design posibile pentru iPhone-urile Apple din 2020

Una dintre principalele diferente dintre cele doua variante, in afara de dimensiunea ecranului e ca modelul de 13 inci va fi disponibil cu pana la 512GB spatiu de stocare, in timp ce varianta de 15 inci va fi echipata cu un slot suplimentar SSD.

Cat despre Samsung Notebook 7 Force, acest model va fi o varianta usor mai puternica. Vine cu un procesor grafic, NVIDIA GeForce GTX 1650 si va suporta pana la 24GB de RAM.

CITESTE SI:  Apple ne zice cum trebuie sa ne curatam iPhone-urile

De asemenea, suporta mai mult spatiu de stocare, avand sloturi pentru un hard disk si pentru un SSD. Cat despre pret, laptopurile Samsung Notebook 7 alternative la MacBook Pro vor avea un pret de pornire de 999 de dolari si vor fi disponibile pe data de 26 iulie. Notebook 7 Force va avea un pret de pornire de 1500 de dolari.