fbpx

Ce pret si specificatii are laptopul ultra-usor si rezistent, Acer TravelMate P6

Ce pret si specificatii are laptopul ultra-usor si rezistent, Acer TravelMate P6

Laptopul de business Acer TravelMate P6 a fost una dintre cele mai bune surprize ale anului 2019. Acesta e destul de asemanator cu notebook-ul Lenovo ThinkPad X1 Carbon care include o carcasa usoara, un numar generos de porturi si specificatii bune. Compania Acer a prezentat noul laptop TravelMate P6 ultra-usor si rezistent la CES 2020, iar Lenovo ar trebui sa fie foarte ingrijorata.

Acer a dezvaluit doua laptopuri noi (TravelMate P2 si TravelMate P6), in timp ce P6 s-a dovedit a fi unul dintre produsele cheie in acest an la CES 2020.

CITESTE SI:  VIDEO: Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP - specificatii si pret

P6 a impresionat multi oameni, fiind un laptop subtire, ultra-usor si rezistent in acelasi timp. Desi nu e cel mai puternic notebook, ofera cateva functii interesante si utile, dar si balamale 180 de grade.

Pentru inceput, printre specificatii se numara procesorul Intel Core i7 de a opta generatie cuplat cu grafica NVIDIA MX250. Cele mai importante elemente ale notebook-ului Acer sunt faptul ca accepta deblocare faciala si ca vine cu senzor de amprente.

CITESTE SI:  Ce accesoriu vor primi cei care cumpara un LG V50 ThinQ, gratuit

De asemenea, pe langa faptul ca este un laptop subtire, compania sustine ca este destul de rezistent. Notebook-ul Acer mai vine cu suport pentru eSIM, o camera web care poate fi acoperita, SSD-uri PCIe si pana la 24GB de RAM. TravelMate P6 vine si cu porturi VGA, HDMI, USB-C si Thunderbolt 3.

Se pare ca poti conecta la acest laptop un monitor cu rezolutie pana in 8K. Cam astea sunt specificatiile. Notebook-ul de la Acer ar trebui sa fie o optiune buna pentru oamenii care doresc un notebook ultra-usor si rezistent si care ofera o performanta buna.

CITESTE SI:  MSI GS63VR este un laptop de gaming subtire cu niste specificatii impresionante

Laptopul Acer TravelMate P6 rezistent si ultra-usor va fi disponibil in America de Nord incepand cu luna februarie a acestui an si se va vinde la un pret de 1150 de dolari. Cu toate acestea, trebuie sa fie subliniat ca pretul va diferi in functie de tara.