fbpx
Ce pret si specificatii are HP Omen X 2S - laptop de gaming cu doua ecrane

Ce pret si specificatii are HP Omen X 2S – laptop de gaming cu doua ecrane

Acum ca majoritatea laptopurilor de gaming sunt usoare, cu specificatii bune, subtiri si puternice, cum pot producatorii sa iasa in evidenta? Compania HP din Statele Unite are raspunsul cu Omen X 2S, notebook care vine cu doua ecrane.

Esti in cautarea unui nou laptop de gaming cu specificatii bune? Poate ai vrea sa arunci o privire la cel mai nou laptop de gaming Omen X 2S al HP. E destul de diferit de laptopurile de gaming conventionale, deoarece are un al doilea ecran deasupra tastaturii.

Asta inseamna ca poti juca jocuri si sa te uiti pe Twitch in acelasi timp. Pe notebook-ul de gaming Omen X 2S HP exista un ecran principal de 15 inci cu rezolutie Full HD si cu rata de improspatare de 144Hz, dar si o varianta cu display principal 4K HDR cu reimprospatare de 240Hz.

CITESTE SI:  Ce anume iti poate strica SSD-ul PC-ului tau Windows 10

Mai exista un al doilea ecran (Full HD) care e amplasat deasupra tastaturii. Pentru a crea spatiu pentru ecranul secundar, trackpad-ul notebook-ului de gaming HP a fost mutat in coltul din dreapta acolo unde in mod normal se gaseste number pad-ul pe un laptop de 15 inci.

CITESTE SI:  Ce este camera de razboi pe care Facebook a inchis-o

Acel ecran secundar al notebook-ului HP Omen X 2S poate fi folosit pentru vizualizarea continutului care nu se potriveste pe displayul principal sau poate functiona ca number pad virtual.

De asemenea, displayul laptopului HP poate reflecta anumite parti ale ecranului, cum ar fi miniharta intr-un joc de tip shooter. Acesta poate fi folosit chiar si ca al doilea ecran complet, desi are doar 6 inci, fata de cel principal de 15 inci.

Laptopul de gaming HP Omen X 2S preconfigurat are un pret de 2700 de dolari si dispune de un procesor Intel Core i7-9750H, 16GB de RAM, un SSD de 1TB si o placa grafica NVIDIA 2080.

CITESTE SI:  Cate smartphone-uri pliabile va produce Samsung initial

Varianta configurata de utilizator incepe de la un pret de 2100 de dolari si poate veni cu un procesor Intel Core i7-9750H, 16GB de RAM, un SSD de 256GB si o placa grafica NVIDIA 2070. Cam astea sunt specificatiile. HP a inceput sa livreze acest laptop de gaming Omen X 2S de curand.