fbpx

Ce pret are Yoga Duet 7i – laptop cu tastatura detasabila

Ce pret are Yoga Duet 7i - laptop cu tastatura detasabila

Compania Lenovo din China tocmai a dezvaluit primul sau laptop Yoga cu tastatura detasabila. Este un dispozitiv compact si performant si cu o autonomie care ii va multumi pe destul utilizatori. S-a dezvaluit si pretul.

Cand te gandesti la laptopuri cu tastaturi detasabile, s-ar putea sa te gandesti la seria de laptopuri hibride Surface a Microsoft. Acum se pare ca si Lenovo doreste o felie din aceasta piata.

Compania chineza a dezvaluit primul notebook din gama Yoga care vine cu tastatura detasabila. Acesta se numeste Yoga Duet 7i. Yoga Duet 7i va fi un dispozitiv destul de compact si performant, utilizatorii putandu-l configura cu pana intr-un procesor Intel Core i7 10th Gen.

CITESTE SI:  Cum e noul browser Firefox Preview extrem de rapid al Mozilla

De asemenea, notebook-ul va fi portabil cu ecranul sau de 13 inci IPS 2K. Duet 7i mai vine cu pana la 16GB de RAM si cu un SSD de pana la 1TB. De asemenea, compania chineza Lenovo se mandreste cu faptul ca dispozitivul va fi capabil de o autonomie cu durata de 10,8 ore, datorita optimizarii AI care a crescut autonomia cu inca 20%.

CITESTE SI:  Cum ne ajuta Google sa primim raspunsuri la intrebarile despre celebritati

Yoga Duet 7i cu tastatura detasabila nu e doar un laptop, pentru ca Lenovo a dezvaluit si un nou accesoriu pentru laptop, E-Color Pen. Acest accesoriu este un stylus care vine cu un senzor inteligent incorporat care poate culege cu usurinta culori din viata reala.

Trebuie doar sa indrepti stylusul catre obiecte din viata reala, iar accesoriul va imita acele culori. Alte caracteristici ale Yoga Duet 7i includ suport pentru WiFi 6, LTE, dar si pentru asistentul virtual Alexa al Amazon.

CITESTE SI:  Cum iti va permite o companie aeriana sa-ti urmaresti bagajele digital

Laptopul Lenovo Yoga Duet 7i cu tastatura detasabila va avea un pret de pornire de 1199 de euro si va fi disponibil pentru cumparare incepand cu iunie 2020. Ce parere ai despre noul laptop cu tastatura detasabila al companiei Lenovo din China? Este suficient de bun pentru tine? Ce crezi despre pret?