fbpx

Ce pret are VAIO SX12 – un laptop cu incredibil de multe porturi

Ce pret are VAIO SX12 - un laptop cu incredibil de multe porturi

VAIO tocmai a anuntat SX12, un laptop cu un ecran de 12,5 inci si cu incredibil de multe porturi. Acesta este urmasul lui S11 si utilizeaza mult mai eficient spatiul, avand un ecran mai mare si keycaps intr-un corp de aceeasi dimensiune.

Tastele se intind acum catre marginile laptopului, iar marginile au fost micsorate. De asemenea, notebook-ul are un modul 4G LTE optional si o greutate de doar 888 de grame. VAIO SX12 va fi lansat in Japonia in aceasta saptamana la un pret de pornire de 1100 de dolari.

CITESTE SI:  HP EliteBook Folio - un nou laptop super-subtire de la HP

In ziua de azi, multi producatori de laptopuri incep sa treaca la utilizarea portului USB-C pentru computerele lor. Asta inseamna ca cei care folosesc dispozitive USB-A – sau au nevoie sa conecteze ecrane folosind portul HDMI – trebuie sa inceapa sa foloseasca un adaptor.

Cu toate acestea, VAIO pare sa se opuna acestei tendinte. Compania a anuntat cel mai nou laptop al sau, VAIO SX12. Acesta este un laptop mic care vine cu un ecran de 12,5 inci, dar nu lasa dimensiunea redusa sa te pacaleasca.

CITESTE SI:  Camera Panasonic Lumix G9 a fost anuntata oficial - specificatii si pret

Asta pentru ca compania pare sa fi ales sa echipeze acest notebook VAIO SX12 cu o multime de porturi pentru aproape orice dispozitiv periferic iti poti imagina.

Va veni cu trei porturi USB-A, unul USB-C, unul HDMI, un slot de carduri SD, un port pentru casti/microfon, un port Ethernet si chiar si unul VGA pentru cei care inca au nevoie de asa ceva.

CITESTE SI:  Cum ar putea reveni compania de smartphone-uri ZTE din nou in afaceri in Statele Unite

Cat despre specificatii, laptopul VAIO SX12 va fi propulsat de un procesor Intel Core i5 sau i7 de a 8-a generatie. In ceea ce priveste preturile, VAIO SX12 va avea un pret de pornire de aproximativ 1100 de dolari pentru modelul de baza, dar pretul va urca pana la 2000 de dolari in functie de specificatii. Laptopul SX12 a fost anuntat pentru piata japoneza si nu se stie cand va ajunge si in alte parti.