fbpx

Ce pret are noul Samsung Chromebook Plus V2 cu 4G LTE

Ce pret are noul Samsung Chromebook Plus V2 cu 4G LTE

Samsung tocmai a anuntat o versiune 4G LTE a dispozitivului Chromebook Plus V2, unul dintre dispozitivele Chrome OS mai capabile din vremurile recente.

Acesta va avea un pret cu 100 de dolari mai mare decat versiunea WiFi de baza. Chromebook Plus V2 cu 4G LTE pastreaza toate caracteristicile versiunii WiFi. Noul Samsung Chromebook Plus V2 are specificatii bune si o calitate inalta a constructiei.

Samsung a lansat anul trecut Chromebook Plus si a venit cu o noua versiune acum cateva luni in urma. Acum adauga un alt model in gama. Acesta este destinat clientilor care doresc sa ramana conectati in miscare cu acest dispozitiv.

CITESTE SI:  Cum doreste o companie aeriana sa creasca gradul de confort pentru calatori pentru zborurile lungi

Chromebook Plus V2 poate fi acum achizitionat cu suport 4G LTE. Se pare ca Samsung nu a schimbat nimic altceva la acest dispozitiv. Este destul de similar cu dispozitivul Samsung anterior, avand in vedere ca are acelasi procesor Intel Celeron 3965Y cu 4GB de RAM, ecran Full HD de 12,2 inci, spatiu de stocare de 32GB si baterie de 39Wh.

CITESTE SI:  Grupul de test Xiaomi al Microsoft va putea instala ROM-ul de Windows 10 pentru smartphone-ul Xiaomi Mi 4 incepand de maine

Acest dispozitiv este destinat in mare parte pentru a fi util celor care doresc sa lucreze in miscare si care doresc ca laptopul lor sa aiba 4G LTE.

Samsung Chromebook Plus V2 va fi astfel o optiune convingatoare pentru ei. Compania doar a confirmat ca acest model are suport 4G LTE, pentru ca nu a dezvaluit informatii despre compatibilitatea cu operatorii si cu benzile 4G LTE.

CITESTE SI:  Poate fi Face ID inselata de un cap imprimat 3D?

Acesta va fi disponibil pentru achizitionare de la operatorul american Verizon, ceea ce confirma ca dispozitivul suporta cel putin un operator din Statele Unite.

Comparat cu modelul existent, Samsung Chromebook Plus V2 cu 4G LTE va avea un pret usor mai mare. Are un pret de 599 de dolari si va fi disponibil pentru cumparare incepand cu 2 noiembrie.