fbpx

Ce pret are noul laptop Acer Swift 7 foarte subtire si usor

Ce pret are noul laptop Acer Swift 7 foarte subtire si usor

Numele Acer Swift 7 a devenit sinonim cu laptopurile foarte subtiri si usoare. Dar noul laptop Acer Swift 7 pentru 2019 are ceva incredibil: vine cu o greutate cu o treime mai mica decat cea a modelului de anul trecut. De asemenea, sunt reduse marginile ecranului pentru a se crea un ecran mai atragator.

Acer a anuntat lansarea noului Swift 7 inainte de evenimentul CES 2019 de la Las Vegas. Prima iteratie a acestui laptop subtire, usor si premium a fost lansata in 2017.

A aparut acum un model actualizat care este si mai subtire si usor decat precesorul, dar si mai puternic. Noul laptop Acer Swift 7 are o greutate de sub un kilogram si are o grosime de doar 9,95mm, ceea ce este impresionat daca luam in considerare ca are un ecran de 14 inci.

CITESTE SI:  Samsung sau Huawei: Care a lansat prima un smartphone all-screen fara breton

De asemenea, are un ecran care acopera 92% din suprafata frontala, conform companiei. Modelul de anul trecut a avut in partea de jos o margine destul de groasa, dar care a fost eliminata odata cu noul notebook subtire si usor din acest an.

Cu toate acestea, acest lucru a insemnat ca Acer a trebuit sa se gandeasca la un alt loc pentru a pune camera web. Si s-a gandit sa o puna pe tastatura laptopului.

CITESTE SI:  De ce Microsoft va lansa jocuri Xbox pentru platforme non-Microsoft

Acer Swift 7 e departe de a fi primul laptop cu camera web in tastatura. Noul notebook subtire si usor este propulsat de cel mai nou procesor Intel Core i7-8500Y de a 8-a generatie, vine cu spatiu de stocare de 512GB, cu 16GB de RAM si promite o autonomie a bateriei de 10 ore.

Ecranul sau touchscreen de 14 inci are o rezolutie de 1920×1080 pixeli care este identica cu cea a predecesorului sau. Notebook-ul subtire si usor vine cu sticla rezistenta, iar optiunile de conectivitate includ doua porturi USB Type-C cu suport Thunderbolt 3, USB 3.1 Gen 1, DisplayPort, WiFi 5, Bluetooth 5.0 si un jack combo pentru casti si microfon.

CITESTE SI:  Pe cine da in judecata Epic pentru niste leak-uri Fortnite care i-au provocat un prejudiciu ireparabil

Acer spune ca noul laptop Swift 7 subtire si usor va fi disponibil in America de Nord incepand cu luna mai a acestui an la un pret de pornire de 1700 de dolari. Ramane sa vedem cat de mare succes va avea laptopul Acer Swift 7 subtire si usor.