fbpx

Ce pret are laptopul MacBook Pro de 16 inci echipat complet

Ce pret are laptopul MacBook Pro de 16 inci echipat complet

Compania Apple din Statele Unite a dezvaluit acum cateva zile noul laptop MacBook Pro de 16 inci care se adreseaza profesionistilor si creatorilor de varf care vor portabilitate fara compromisuri. Iar portabilitatea fara compromisuri inseamna mult spatiu de stocare si RAM.

Apple tocmai a anuntat noul sau MacBook Pro de 16 inci. Pe baza specificatiilor si caracteristicilor sale, acesta e un laptop cu care Apple vizeaza profesionistii care au nevoie de hardware de inalta performanta in timp ce sunt in miscare.

Unele dintre caracteristicile sale interesante includ suportul pentru pana la 64GB de RAM, dar si faptul ca poate un integra un SSD de pana la 8TB. Da. SSD, nu hard disk.

CITESTE SI:  Pretul acestei drone de securitate autonoma pentru locuinte

In cazul in care te intereseaza sa afli ce pret are acest laptop Apple daca e echipat complet, afla ca unii au realizat niste calcule si au aflat ca MacBook Pro cu cele mai bune caracteristici si specificatii poate ajunge la un pret de 6099 de dolari.

Laptopul MacBook Pro e usor mai scump decat computerul Mac Pro de baza care va incepe sa fie livrat in decembrie. Deci, ce vei primi pentru 6099 de dolari? Pe baza configuratiei de pe site-ul Apple, procesorul laptopului Apple a fost actualizat la un Intel Core i9 de a 9-a generatie cu 8 nuclee si care are o frecventa de 2,4GHz, dar frecventa poate fi crescuta pana la 5GHz.

CITESTE SI:  Cand vor aparea primele smartwatch-uri BMW

De asemenea, cantitatea de RAM a lui MacBook Pro a fost crescuta de 16GB la 64GB DDR4. Iar placa grafica a laptopului a fost actualizata la una AMD Radeon Pro 5500M cu 8GB de memorie GDDR6.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ului Google Pixel 3 XL ii apare un al doilea breton

Cea mai importanta schimbare a laptopului MacBook Pro al Apple e legata de spatiul de stocare. Cresterea spatiului de stocare pe SSD de la 1TB la 8TB te va costa in plus 2200 de dolari.

Nu e clar daca exista multi oameni care ar cumpara un laptop MacBook Pro de la Apple cu pret de 6099 de dolari, dar cel putin optiunea exista pentru cei care pot justifica suma de 6000 de dolari platita.