fbpx
Ce pret are cel mai subtire Chromebook - HP x360 14

Ce pret are cel mai subtire Chromebook – HP x360 14

HP a anuntat anul trecut Chromebook x360 14, un dispozitiv Chrome OS elegant, convertibil si subtire. Acest Chromebook de 14 inci se afla impreuna cu x2 in gama in crestere de Chromebook-uri premium a companiei.

x360 14 a fost disponibil pentru precomanda anul trecut si cam tot atunci a ajuns in magazine. Modelul de baza are un pret de 599 de dolari si vine cu un procesor Intel Core i3-8130U, cu 8GB de RAM si cu spatiu de stocare de 64GB. HP ofera si o varianta cu procesor Intel Core i5.

CITESTE SI:  Compania care doreste sa cumpere TikTok

HP este un jucator important pe piata Chromebook-urilor, iar compania a lansat in octombrie cel mai subtire convertibil cu Chrome OS, pe HP x360 14.

Acesta este succesorul originalului de anul trecut si are un ecran de 14 inci, loc de 11 inci cat avea predecesorul. Dispozitivul subtire cu pret de 599 de dolari are o balama 360 de grade, astfel incat sa poata fi folosit in mai multe moduri.

CITESTE SI:  Compania care ar putea lansa un stick pentru jocuri prin streaming pe TV

x360 14 vine cu un ecran Full HD touchscreen si poate fi configurat cu procesoare Intel Core i3 si Core i5 de a 8-a generatie. De asemenea, poate integra 8GB de RAM si un SSD de 64GB.

Exista doua porturi USB Type-C, un port USB Type-A, un jack de 3,5mm pentru casti si un slot pentru carduri microSD. Toate astea sunt gazduite intr-un corp care are o grosime de doar 16mm.

Compania a dezvoltat acest dispozitiv Chrome OS convertibil si subtire ca pe un dispozitiv premium bazat pe succesul lui Chromebook x2. “Odata cu succesul lui HP Chromebook x2 lansat in 2018, clientii au dat de inteles ca doresc optiuni premium si experiente grozave cu dispozitivele lor Chrome OS”, spune compania.

CITESTE SI:  Cum vrea Sony sa tina pasul cu cererea de senzori de camera pentru smartphone-uri

HP a inceput sa vanda x360 14 in Statele Unite anul trecut. Preturile pentru acest Chromebook convertibil si subtire incep de la 599 de dolari. A fost disponibil pentru precomanda online de la HP si Best Buy.