fbpx

Ce pret are cel mai mare laptop Chrome OS al HP, Chromebook 15

Ce pret are cel mai mare laptop Chrome OS al HP, Chromebook 15

Laptopurile cu sistemul de operare Chrome OS al Google continua sa atraga datorita raportului bun pret/calitate si se pare ca HP Chromebook 15 nu este o exceptie.

Acest laptop Chrome OS vine cu tastatura completa, ecran touchscreen IPS si cu spatiu de stocare de 64GB. In plus, vine si la un pret tentant.

Chromebook 15  vine la un pret de pornire de 449 de dolari si poti plati mai mult daca vrei spatiu de stocare eMMC dublu si un procesor Intel Core i5 care e mai rapid.

CITESTE SI:  Zoom marturiseste ca nu are atatia utilizatori zilnici

HP a prezentat cel mai mare Chromebook pe care l-a creat vreodata. Dupa cum indica si numele, laptopul cu pret de 449 de dolari HP Chromebook 15 are un ecran de 15 inci (touchscreen).

Mai vine cu o tastatura de dimensiune completa, pentru ca include si number pad-ul din partea dreapta. Acest laptop se alatura laptopurilor Chrome OS de 15 inci deja lansate ale ASUS si Lenovo.

HP a confirmat ca preturile pentru Chromebook 15 incep de la 449 de dolari. La interior, gasesti un procesor Intel Pentium Gold 4417U, 4GB de RAM DDR5 si 64GB spatiu de stocare.

CITESTE SI:  Ce nemultumire are Microsoft legat de Apple

De asemenea, are difuzoare duale B&O, o camera web HD si o tastatura iluminata. Printre optiunile de conectivitate se numara WiFi 802.11ac, un slot pentru carduri microSD, doua porturi USB-C 3.1 si un port USB 3.1.

Compania HP spune ca laptopul Chrome OS cu pret de pornire de 449 de dolari are o autonomie a bateriei de 13 ore la o singura incarcare, dar autonomia poate varia in functie de activitati si sarcini.

CITESTE SI:  Cheile de criptare iCloud din China vor fi stocate pe un server local

Avand o greutate de doar circa 1,8 kilograme si avand un pret de pornire de 449 de dolari, HP Chromebook 15 este disponibil in Statele Unite. Compania trebuie sa-l lanseze si pe alte piete de pe glob.

Chromebook 15 va fi o optiune excelenta pentru clientii HP care sunt in cautarea unui nou laptop Chrome OS, dar unul cu ecran semnificativ mai mare decat majoritatea celorlalte modele disponibile.