fbpx

Ce pret are Alienware m15 – cel mai usor si subtire laptop de gaming Alienware

Ce pret are Alienware m15 - cel mai usor si subtire laptop de gaming Alienware

Dell a anuntat noul laptop de gaming Alienware m15, iar compania calca pe urmele notebook-urilor de gaming recente de la companii ca Razer si MSI. Prin faptul ca m15 este cel mai subtire si usor laptop de jocuri al Dell. m15 are toate lucrurile la care va puteti astepta de la un laptop de gaming al anului 2018.

Seria de laptopuri de gaming Alienware de la Dell a venit in sfarsit cu un laptop de jocuri subtire si usor. Multe dintre companiile rivale, cum ar fi ASUS si Razer, si-au micsorat deja notebook-urile de gaming si le-au redus din greutate, ajungand pana la sub 2,3 kilograme.

CITESTE SI:  Google ofera in sfarsit informatii oficiale despre sistemul de operare Fuchsia OS

Alienware m15 vine din urma cu margini mai subtiri pentru displayul sau de 15 inci. Compania spune ca Alienware m15 este cel mai usor si mai subtire laptop de gaming al sau.

Acesta are un display de 15,6 inci si poate fi configurat cu un procesor Intel Core i5-8300H de a 8-a generatie sau cu unul i7-8750H. Exista suport pentru placa grafica GTX 1060 overclock-ata a NVIDIA din cutie, sau pentru placa grafica 1070 Max-Q.

CITESTE SI:  Ce procesor integreaza roverul Perseverance de pe Marte

Modelul de baza al acestui notebook subtire si usor este livrat cu un display Full HD cu o rata de refresh de 60Hz, dar poate fi echipat si cu un ecran 4K cu aceeasi rata de refresh.

Notebook-ul are de asemenea suport pentru pana la 16GB de RAM si pentru stocare duala cu un SSD de pana la 1TB si cu hard disk. Alienware m15 are o greutate de 2,16 kilograme.

CITESTE SI:  Cum pregateste Microsoft sistemul Windows pentru dispozitivele pliabile

Designul elegant are margini subtiri pentru a maximiza suprafata ecranului. Dell spune ca bateria de 60 Wh este buna pentru 7,1 ore de redare video, iar clientii vor putea opta si pentru o baterie de 90 Wh.

Cel mai nou laptop de gaming Alienware m15 subtire si usor va fi disponibil pentru achizitionare incepand cu data de 25 octombrie, la un pret de 1299 de dolari.