fbpx

Ce pret ar putea avea acest Surface Laptop ieftin

Ce pret ar putea avea acest Surface Laptop ieftin

Conform unei noi stiri, compania Microsoft din Statele Unite doreste sa lanseze un nou Surface Laptop, doar ca de aceasta data unul ieftin. S-a dezvaluit si la ce pret s-ar putea vinde acel nou notebook al companiei americane Microsoft.

Laptopurile Surface ale companiei Microsoft din Statele Unite nu sunt chiar ieftine, dar cei care apreciaza brandul Surface Laptop si ar dori sa cumpere un astfel de notebook, dar mai ieftin, s-ar putea sa aiba sansa.

CITESTE SI:  De ce Tesla a limitat autonomia masinilor printr-un update software

Conform unei stiri de Windows Central, anumite surse sustin ca compania Microsoft din SUA dezvolta un Surface Laptop ieftin. Se pare ca acel dispozitiv va avea un ecran de 12,5 inci si ca va avea un pret de circa 500-600 de dolari.

Pentru a pune acest pret in perspectiva, actualul Surface Laptop 3 are un pret de pornire de 1000 de dolari, asa ca e interesant faptul ca Microsoft ar putea lansa un notebook ieftin care e jumatate din acel pret.

CITESTE SI:  Sase servicii de informatii americane spun sa nu cumparam telefoane Huawei si ZTE

Desigur, ecranul cu dimensiune de doar 12,5 inci s-ar putea sa nu fie suficient pentru unii. Dar avand in vedere ca este un notebook, este menit sa fie portabil, iar acel ecran transforma acest dispozitiv ieftin in notebook-ul ideal de folosit in miscare.

Cu toate acestea, la acest pret, probabil nu ar trebui sa te astepti la o performanta de varf. Stirea sustine ca s-ar putea ca acest Microsoft Surface Laptop sa aiba 4GB de RAM, spatiu de stocare de 64GB si sistemul de operare Windows 10 in S Mode, desi va folosi un procesor Intel Core 10th Gen.

CITESTE SI:  Cum sunt noile proiectoare The Premiere ale Samsung

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, dar se speculeaza ca compania Microsoft din Statele Unite va anunta noi produse in octombrie, asa ca atunci ar trebui sa avem detaliile oficiale. Ce parere ai despre acest Surface Laptop posibil ieftin, cu pret de 500 de dolari?