fbpx

Ce performanta au noile iMac-uri ale Apple

Ce performanta au noile iMac-uri ale Apple

Compania Apple din Statele Unite a dezvaluit noi modele de iMac-uri, acestea noi deosebindu-se intre ele prin specificatiile tehnice pe care le poseda. Anumiti oameni independenti de Apple au testat performanta noilor iMac-uri (din 2020) fata de cele din 2019.

Dupa un an si ceva, compania Apple din Statele Unite si-a actualizat in cele din urma iMac-ul de 27 de inci, acesta venind cu specificatii tehnice imbunatatite.

Se folosesc procesoare Intel mai noi, se trece la SSD-uri in totalitate, iar camera web este acum capabila sa filmeze la rezolutie Full HD. Deci, intrebarea este: merita sa-ti inlocuiesti vechiul iMac cu acestea noi? Se pare ca da, conform rezultatelor de performanta.

CITESTE SI:  Acesta e taxiul robotic al Amazon

Intr-un video publicat pe YouTube, Max Yuryev a testat performanta celui mai bun iMac din 2019 (cu procesor Intel Core i9) cu cel nou din 2020 care vine cu procesor Intel Core i7.

Se pare ca cele doua computere au obtinut un scor de performanta multi-core de 8292, respectiv 9741 de puncte. Deoarece nu toata lumea va cumpara cel mai scump model, cei de la Matokara au realizat propriile lor teste cu modelele cu procesor Core i5.

CITESTE SI:  Rusia vrea sa construiasca un hotel pe Statia Spatiala Internationala

Modelul din 2019 a obtinut un scor de performanta de 5100, iar modelul din 2020 un scor de performanta de 5688 de puncte. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca iMac-ul din 2020 cu procesor Intel ar putea fi unul dintre ultimele computere Apple cu procesor Intel pe care le vom vedea.

CITESTE SI:  Galaxy Note 10 ar putea fi primul smartphone de acest tip al Samsung

Asta pentru ca Apple a confirmat ca va renunta la procesoarele Intel pentru a folosi propriile sale procesoare, in urmatorii doi ani. Asta inseamna ca urmatorul computer ar putea fi propulsat de propriul procesor al Apple.

Daca nu-i musai pentru tine sa cumperi un nou iMac chiar acum, indicat ar fi sa nu cumperi modelul nou din 2020 si sa-l ai in vizor pe modelul din 2021 al Apple care poate va fi si mai performant.

Facebook