fbpx
Ce performanta ar avea cipul A14X Bionic al noilor Mac-uri Apple

Ce performanta ar avea cipul A14X Bionic al noilor Mac-uri Apple

O noua stire releva faptul ca compania Apple din Statele Unite va lansa in viitor Mac-uri cu cip A14X Bionic. Au aparut informatii cu performanta acelui cip pe care compania din Statele Unite doreste sa-l foloseasca pentru viitoarele sale Mac-uri.

Apple a confirmat ca saptamana viitoare va gazdui un eveniment pe 10 noiembrie. Desi compania din Statele Unite nu a dezvaluit ce va lansa, se crede ca la eveniment compania va dezvalui noi Mac-uri cu procesor Apple Silicon.

CITESTE SI:  De ce Apple va oferi unor oameni 9,75 milioane de dolari

Acum au aparut rezultatele de performanta pentru cipul acelor Mac-uri. Cipul in cauza poate fi A14X Bionic, o varianta a lui A14 Bionic utilizat in iPhone-urile si iPad-urile din acest an.

Pe baza rezultatelor GeekBench, merita sa ne entuziasmam. Rezultatele au dezvaluit ca A14X Bionic are o performanta single-core de 1634 si multi-core de 7220.

Pentru a va oferi context, aceste rezultate sunt mai bune decat cele in cazul lui A14 Bionic din iPhone 12, dar rezultatele par superioare si in comparatie cu MacBook Pro de 16 inci din 2019 a carui configuratie Intel Core i9 a obtinut un scor single-core de 1096 si un scor multi-core de 6869.

CITESTE SI:  Ce pret are acest controler pentru jocuri modern pentru iPhone-uri

Rezultatul multi-core nu e prea diferit, dar faptul ca A14X Bionic este mai performant decat un MacBook de varf e destul de interesant si impresionant.

Acestea fiind spuse, nu exista nicio modalitate acum de a determina daca rezultatele de performanta ale acestui cipul pentru Mac-urile Apple Silicon sunt reale, dar rezultatele de performanta ale cipurilor A mai vechi au dus la concluzia ca sunt destul de performante.

CITESTE SI:  De ce HomePod primeste sistemul de operare tvOS de la Apple

Va trebui ca cipul A14X Bionic pentru Mac-uri al companiei Apple din Statele Unite sa fie testat intr-un test practic si real. Ce parere ai despre procesorul A14X Bionic al Apple care s-ar putea sa fie folosit in noile Mac-uri Apple Silicon ale companiei?