fbpx

Ce nou tip de slot de carduri ar putea integra viitoarele laptopuri MacBook Pro ale Apple

Ce nou tip de slot de carduri ar putea integra viitoarele laptopuri MacBook Pro ale Apple

Conform unor stiri, compania Apple din Statele Unite va lansa in acest an noi laptopuri MacBook Pro. Conform unor stiri mai recente, aceste laptopuri ar putea integra un nou slot pentru carduri de memorie, unul care pana acum n-a mai existat pe niciun MacBook Pro.

Una dintre caracteristicile preferate ale fotografilor si videografilor e slotul de carduri SD incorporat in laptopuri, cum ar fi in MacBook Pro. Acest lucru permite utilizatorilor sa transfere fotografii si clipuri video de pe cardul de memorie al camerei lor pe laptopuri fara a folosi cabluri de date.

CITESTE SI:  De-asta ar trebui sa cumperi un nou HomePod mini daca aceasta boxa inteligenta se strica

Cu toate acestea, compania Apple din Statele Unite a eliminat in cele din urma slotul atunci cand a inlocuit porturile in favoarea USB-C si Thunderbolt.

Din fericire, daca ti-a lipsit slotul, viitoarele laptopuri MacBook Pro ale companiei Apple s-ar putea sa-l aduca inapoi, conform unor zvonuri.

Cu toate acestea, nu numai ca acel cititor de carduri SD va reveni, dar va fi si unul imbunatatit, potrivit lui Luke Miani care a postat despre asta pe Apple Track.

CITESTE SI:  Ce laptopuri HP vin cu conectivitate 5G

Potrivit lui Miani, slotul din viitoarele notebook-uri Apple va suporta carduri de memorie UHS-II. UHS-II e noul standard care creste viteza, ceva ce va fi foarte util profesionistilor care lucreaza cu fisiere cu dimensiuni de GB.

Dar pe langa faptul ca slotul va fi compatibil cu noua generatie, acesta va fi compatibil si cu cardurile UHS-I. Se zvoneste ca compania Apple din Statele Unite va lansa noile laptopuri MacBook Pro mai tarziu in acest an, posibil la toamna.

CITESTE SI:  iPhone 8 sau iPhone X? Care va fi numele viitorului smartphone Apple?

Se crede ca vor fi disponibile in dimensiuni de 14 si 16 inci si ca designul lor va fi unul nou. Ce parere ai despre faptul ca viitoarele laptopuri MacBook Pro ale Apple ar putea include un slot compatibil cu cardurile SD UHS-II?