fbpx
Ce nou laptop are cip Qualcomm si stylus Wacom

Ce nou laptop are cip Qualcomm si stylus Wacom

O anumita companie a anuntat oficial un nou laptop. Acesta vine cu un cip Snapdragon de la compania Qualcomm din Statele Unite si cu un stylus Wacom util pentru a desena si pentru a scrie notite. Acest dispozitiv al acelei companii este un laptop hibrid care poate fi folosit si ca tableta, daca utilizatorul doreste.

In timp ce compania Apple din Statele Unite a iscat valva anuntand ca va folosi propriile cipuri bazate pe ARM pentru viitoarele sale Mac-uri, trebuie remarcat faptul ca Apple nu e prima companie care foloseste un cip ARM in interiorul unui computer.

CITESTE SI:  Inlocuirea lui Touch ID cu Face ID pe iPhone X nu a fost o decizie de ultima suta de metri

In trecut, au aparut PC-uri cu cipuri Qualcomm Snapdragon, dar interesul in ARM a fost reinnoit dupa anuntul companiei Apple din Statele Unite. De fapt, daca esti interesat sa descoperi cum ar fi un PC cu cip ARM de la Qualcomm, ar trebui sa tii cont de cel mai recent laptop al companiei Acer, Acer Spin 7.

Acest laptop este propulsat de un cip Snapdragon 8cx Gen 2 de la compania Qualcomm din Statele Unite, cip care nu numai ca va imbunatati autonomia acumulatorului, dar va fi si capabil sa ofere conectivitate 5G, securitate imbunatatita, functii imbunatatite ale camerei, dar si o performanta imbunatatita de inteligenta artificiala.

CITESTE SI:  Xperia Z3+ si Xperia Z4 par usor de reparat

Acer Spin 7 este un fel de laptop hibrid. Are un ecran de 14 inci care poate fi pliat pe spate, astfel putand fi asezat plat pe o suprafata plana si sa fie folosit ca tableta.

Exista chiar si un stylus Wacom incorporat, ceea ce inseamna ca poti folosi acest laptop cu procesor Qualcomm Snapdragon pentru a desena si a scrie notite, daca iti doresti asta.

CITESTE SI:  Care consola de jocuri a avut al doilea cel mai profitabil octombrie la vanzari din istoria SUA

Compania sustine ca Spin 7 cu procesor Qualcomm Snapdragon va oferi o autonomie de cateva zile si va fi interesant de vazut cum se compara cu autonomia laptopurilor traditionale cu procesor Intel. Inca nu exista informatii despre pretul sau disponibilitatea noului notebook cu procesor Qualcomm Snapdragon si cu stylus Wacom.