fbpx

Ce laptop MacBook Pro de la Apple e oficial invechit

Ce laptop MacBook Pro de la Apple e oficial invechit

Conform unei noi stiri, un anumit laptop MacBook Pro de la compania Apple din Statele Unite a fost declarat oficial invechit. Asta inseamna ca aceasta companie din Statele Unite nu se va mai ocupa de reparatia lui, nici macar contracost.

Nu e clar cati oameni mai retin, dar au trecut circa 8 ani de cand compania Apple din Statele Unite a lansat primul laptop MacBook Pro Retina.

Cei care mai retin si cei care inca il mai folosesc astazi s-ar putea sa fie dezamagiti de faptul ca acest laptop este acum listat oficial drept invechit.

CITESTE SI:  In cat timp a generat Apple venituri de 53,3 miliarde de dolari

Deci ce inseamna asta pentru proprietarii laptopului? Asta inseamna ca, daca ai nevoie de o reparatie pentru acest MacBook Pro, nu te mai poti baza pe Apple.

Daca inca folosesti acest laptop si trebuie sa fie reparat din oricare motiv, Apple nu-l va mai repara si va trebui sa te bazezi pe un serviciu tert de reparatii.

Cu toate acestea, exista o alta problema. Problema cu primul MacBook Pro Retina al companiei este ca unele componente au fost dificil de procurat si, din cauza procesului de productie, lucruri precum RAM-ul au fost sudate pe placa de baza.

CITESTE SI:  Ce greutate are cel mai usor laptop de business din lume, ASUSPRO B9 al ASUS

Acest lucru face inlaturarea RAM-ului de pe acel MacBook Pro aproape imposibila. Spatiul de stocare este de asemenea neactualizabil, ceea ce inseamna ca trebuia sa fii 100% sigur pe ce cumperi de prima data.

Laptopurile companiei Apple din Statele Unite au evoluat de atunci si se pare ca lucrurile se vor schimba din nou in curand, avand in vedere ca compania americana Apple a confirmat ca va renunta la procesoarele de la Intel in favoarea unui procesor personalizat bazat pe ARM, in urmatorii doi ani. Ce parere ai despre asta? Inca mai folosesti primul laptop MacBook Pro Retina de la Apple, acum oficial invechit? Intentionezi sa-l schimbi cu unul mai nou?