fbpx

Ce impact au 6000 de file deschise in browserul Google Chrome pe un Mac Pro cu 1,5TB de RAM

Ce impact au 6000 de file deschise in browserul Google Chrome pe un Mac Pro cu 1,5TB de RAM

Google Chrome este cunoscut pentru faptul ca este un browser rapid si receptiv. Cu toate acestea, pe langa asta, este cunoscut si pentru faptul ca consuma o cantitate ridicata de memorie RAM pe PC-uri. Un YouTuber a descoperit ce impact au 6000 de file deschise in browserul Google Chrome pe un Mac Pro – echipat cu 1,5TB de RAM – de la Apple.

Practic, PC-ul Apple a ramas fara memorie si s-a blocat. Chiar daca a fost echipat cu 1,5TB de memorie, PC-ul companiei Apple din Statele Unite nu a reusit sa tina piept celor 6000 de file deschise in browserul Chrome al Google.

CITESTE SI:  Lenovo Z5 Pro GT: Primul smartphone cu 12GB de RAM are un pret surprinzator de mic

Mac Pro al companiei Apple din Statele Unite a fost proiectat pentru a fi unul dintre cele mai puternice PC-uri de pe piata din ziua de azi, sau cel putin asa este promovat.

Utilizatorii il pot configura cu maxim 1,5TB de RAM, ceea ce inseamna ca, in teorie, Mac Pro ar trebui sa fie capabil cam de orice. Desigur, totul are limitele sale, inclusiv cei 1,5TB de RAM, dupa cum a descoperit YouTuberul Jonathan Morris.

CITESTE SI:  Samsung a inceput fabricarea chip-ului A9 pentru Apple

Acest YouTuber a decis sa impinga limitele lui Apple Mac Pro echipat cu 1,5TB de RAM, deschizand 6000 de file in browserul Google Chrome, browser care este cunoscut pentru faptul ca consuma mult RAM.

Conform YouTuberului Jonathan Morris, acest experiment cu 6000 de file al sau a inceput atunci cand a descoperit ca browserul Google Chrome consuma 75GB de RAM pe PC-ul sau Mac Pro de la Apple, adica mai mult RAM decat au majoritatea PC-urilor.

Apoi a decis sa vada cate alte file poate deschide in browserul Chrome al Google inainte ca PC-ul Mac Pro al companiei Apple din Statele Unite sa se blocheze. Dupa cum am spus, maximul a fost de 6000 de file.

CITESTE SI:  De ce crede Qualcomm ca viitoarele iPhone-uri nu vor mai folosi modemurile sale

Acestea fiind spuse, nu suntem siguri cat de multi ar avea nevoie sa deschida atat de multe file in browserul Google Chrome. Dar uau, 6000 de file care consuma in total 1,5TB de RAM pe un PC Mac Pro de la compania Apple din Statele Unite este o nebunie.

Facebook