fbpx

Ce greutate are cel mai usor laptop de business din lume, ASUSPRO B9 al ASUS

Ce greutate are cel mai usor laptop de business din lume, ASUSPRO B9 al ASUS

Compania taiwaneza ASUS a dezvaluit un nou laptop de business, cel mai usor laptop de business – spune aceasta. Este vorba despre ASUSPRO B9. Din motive foarte evidente, acesta e perfect pentru a fi transportat peste tot.

Produsul companiei ASUS din Taiwan e caracterizat de prezenta unui ecran NanoEdge de 14 inci. ASUSPRO B9 ofera o performanta inalta in orice ocazie, iar multitasking-ul este inclus datorita prezentei procesorului Intel Core de generatie a 10-a. Cel mai usor laptop de business are o greutate de 880 de grame.

CITESTE SI:  LG K8 a fost dezvaluit si va fi lansat in Europa

Daca esti implicat in businessuri in miscare, atunci este posibil ca apreciezi un notebook care nu e prea mare sau prea greu, mai ales daca trebuie sa-l cari toata ziua.

Daca esti interesat de un astfel de notebook, ai noroc. La IFA 2019, ASUS a dezvaluit ASUSPRO B9 despre care ASUS spune e cel mai usor laptop pentru business, cu o greutate de 880 de grame.

Pare o categorie destul de nisata, dar la greutatea de 880 de grame, trebuie sa spunem ca ASUSPRO B9 e un laptop usor. Cat despre specificatii, ecranul de 14 inci a fost integrat intr-un corp de laptop de 13 inci datorita marginilor subtiri care ii permit ecranului sa acopere 94% din suprafata frontala.

CITESTE SI:  Cu ce fel de cip pentru PC ar putea Qualcomm crea probleme companiei Intel

De asemenea, ASUS sustine ca ASUSPRO B9 va veni cu un procesor Intel Core de a 10-a generatie si ca va suporta pana la doua SSD-uri de 1TB, ceea ce inseamna ca, daca ai de nevoie de mult spatiu de stocare disponibil, acest notebook de business este potrivit (desi, avand in vedere ca integreaza SSD-uri, nu va fi ieftin).

CITESTE SI:  Raspunsul companiei Huawei la smartphone-ul Galaxy S11 al Samsung

Laptopul de business ASUS ASUSPRO B9 cu greutate redusa a fost, de asemenea, construit dupa standarde militare, asa ca va fi robust pana la un anumit grad. Nu e clar care e pretul si cand va fi disponibil acest produs al companiei ASUS din Taiwan, dar vom fi pe faza pentru a afla mai multe informatii cand acestea vor fi disponibile.