Ce camera web extrem de neobisnuita are noul laptop Huawei MagicBook Pro

Ce camera web extrem de neobisnuita are noul laptop Huawei MagicBook Pro

Compania chineza Huawei a anuntat un laptop MagicBook Pro de 16,1 inci sub brandul sau Honor, inainte de a se lansa zvonitul si mult asteptatul Apple MacBook Pro de 16 inci.

Au existat zvonuri conform carora Apple intentioneaza sa lanseze o noua serie de notebook-uri cu ecran de 16 inci. Pana in prezent, 15 inci pare a fi standardul, cu exceptia unor laptopuri de gaming care au ecran mare de 17 inci.

Asa ca un laptop cu ecran de 16 inci ar fi o alegere destul de echilibrata pentru cei care vor un ecran mai mare, dar care nu vor sa piarda portabilitatea.

CITESTE SI:  Noile laptopuri de gaming Acer Predator Triton 300 si 500 sunt oficiale - preturi si specificatii

Cu toate acestea, pare ca Huawei a intrecut Apple, avand in vedere ca compania chineza a anuntat cele mai noi notebook-uri MagicBook Pro ale sale cu ecran de 16,1 inci.

Aceste laptopuri MagicBook Pro ale Huawei vor integra un procesor Intel Core i5 sau i7, 8GB sau 16GB de RAM si vor veni cu o placa grafica NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB de VRAM. Exista de asemenea optiuni pentru configurarea spatiului de stocare, utilizatorii putand alege dintre 512GB sau 1TB pe SSD.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi robotul mobil pentru locuinte al Amazon

Ceea ce este interesant la acest laptop Huawei MagicBook Pro este camera web incorporata. Desi camerele web integrate sunt destul de comune la laptopuri, Huawei a creat un design prin care a ascuns camera web in interiorul unei taste a tastaturii.

Asta inseamna ca, la apasarea unui buton, camera web neobisnuita va aparea din tastatura. Iar atunci cand nu e folosita, camera web neobisnuita se poate retrage inapoi in notebook-ul Huawei MagicBook Pro.

CITESTE SI:  Laptopul HP Envy

Acest lucru este excelent in ceea ce priveste confidentialitatea, mai ales ca incepem sa vedem oameni incepand sa puna banda adeziva pe camerele lor web si pe microfoane pentru a impiedica oamenii rau intentionati sa-i spioneze prin PC-urile lor. Cat despre pret, noul laptop MagicBook Pro al Huawei va avea un pret de pornire de 710 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *