fbpx

Ce autonomie incredibila are noul MacBook Pro cu cip M1 al Apple

Ce autonomie incredibila are noul MacBook Pro cu cip M1 al Apple

Au aparut zvonuri ca va aparea un nou MacBook Pro de 16 inci, dar se pare ca zvonurile erau incorecte. Cu toate acestea, a aparut un nou MacBook Pro de 13 inci la evenimentul companiei Apple din Statele Unite, noul laptop fiind propulsat de un cip M1 si fiind primul computer Apple “Pro” cu cip Apple Silicon.

Avand in vedere ca M1 este acelasi cip folosit si in noul Air, cipul M1 va avea pe ambele laptopuri capacitati similare, cum ar fi un procesor cu 8 nuclee si o placa grafica cu 8 nuclee, compania Apple din SUA sustinand ca e mai performant decat MB Pro predecesor.

CITESTE SI:  Ce pret are noua camera pentru vlogging, Sony ZV-1

MacBook Pro predecesor cu procesor Intel a fost mai performant decat MacBook Air cu procesor Intel, acest lucru era normal, iar cresterea performantei e impresionanta daca e adevarata.

Autonomia acumulatorului lui MacBook Pro cu cip M1 este, de asemenea, incredibila, daca e corecta, compania Apple sustinand ca autonomia in navigare pe internet wireless poate ajunge la 17 ore, iar in redare video poate ajunge la 20 de ore.

CITESTE SI:  In legatura cu care producator de modemuri este indecisa Apple

Apple sustine ca, cu cipul M1, utilizatorii MacBook Pro care folosesc programe precum Final Cut Pro se pot astepta la performante imbunatatite de randare.

De asemenea, poate compila o multime de randuri de cod intr-un anumit timp, fiind laptopul perfect pentru a fi folosit pentru a scrie cod in timp ce esti in deplasare.

CITESTE SI:  VIDEO: Daca mama ta ar fi fost Siri?

Pe langa asta, compania din SUA a imbunatatit camera web cu tehnologia sa de procesare a semnalului de imagine si a pastrat zona Touch Bar. Designul ramane similar cu cel al predecesorului.

Noul laptop MacBook Pro de 13 inci cu cipul M1 al companiei Apple din Statele Unite va avea un pret de pornire de 1299 de dolari si este deja disponibil pentru precomanda in unele tari.