fbpx

Ce autonomie impresionanta si pret are noul MacBook Air M1 al Apple

Ce autonomie impresionanta si pret are noul MacBook Air M1 al Apple

Apple a prezentat foarte recent noile laptopuri cu cip M1 ale sale. Unul dintre noile laptopuri prezentate este un nou MacBook Air de 13 inci. S-a dezvaluit ce autonomie impresionanta are acest laptop si la ce pret de pornire se va vinde.

Compania din Statele Unite a dezvaluit in sfarsit noile sale laptopuri MacBook bazate pe Apple Silicon. Unul dintre laptopuri este MacBook Air, iar acesta va fi propulsat de cipul M1 al Apple, numele oficial pentru cipul Apple Silicon care a fost proiectat chiar de aceasta companie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret incredibil de mic are o masina electrica din China

In ceea ce priveste aspectul, MacBook Air de 13 inci cu cip M1 e destul de similar cu varianta cu procesor Intel. Dar se pare ca compania Apple din Statele Unite nu mai vinde modelele cu procesor Intel, asa ca nu e ca si cum vei fi confuz cu privire la ce model cumperi.

Apple se mandreste cu faptul ca MacBook Air M1 va avea un procesor cu 8 nuclee si o placa grafica cu 8 nuclee, compania sustinand ca noul procesor si noua placa grafica vor fi mai performante.

CITESTE SI:  Cam atat de scumpe ar fi smartphone-urile pliabile Galaxy Fold 2 si Galaxy Z Flip 5G ale Samsung

Avand in vedere ca M1 se bazeaza pe cipul din seria A utilizat de iPhone-uri, compania din Statele Unite sustine ca noul cip M1 vine cu cel mai recent procesor de semnal de imagine care va spori capacitatile camerei web integrate, ceea ce ar trebui sa ofere o imagine clara, desi trebuie remarcat faptul ca rezolutia sa va fi in continuare de 720p.

CITESTE SI:  Microsoft ne ofera semnul pacii ca sa-l folosim

Noul laptop MacBook Air de 13 inci al companiei din Statele Unite nu are ventilatoare, datorita utilizarii cipului M1. De asemenea, are o autonomie impresionanta de pana la 15 ore in navigare pe internet wireless si o autonomie de pana la 18 ore in redare video. Noul MacBook Air al companiei Apple din SUA are un pret de pornire de 999 de dolari si este deja disponibil pentru precomanda in unele tari.