fbpx
Cat de bun e noul Mac Pro al Apple ca razatoare de cascaval

Cat de bun e noul Mac Pro al Apple ca razatoare de cascaval

Site-ul de reparatii iFixit a reusit sa obtina un PC Mac Pro nou de la compania Apple din Statele Unite vineri si a inceput demontarea obisnuita, dupa despachetare si primele impresii.

Clipul video pe care cei de acolo l-au incarcat arata procesul de indepartare a carcasei din aluminiu a PC-ului Apple si ofera o priveliste asupra unora dintre componentele interne.

Ca intotdeauna, iFixit a disecat Mac Pro. Demontarea ofera o privire profunda asupra celui mai rapid si nou PC de la compania Apple din Statele Unite. In plus, iFixit a incercat sa testeze un mit: faptul ca noul PC e bun ca razatoare de cascaval datorita numeroaselor perforatii.

CITESTE SI:  Sony lanseaza noua camera mirrorless A7 III - specificatii si pret

De cand a fost anuntat noul Mac Pro al Apple, multi au criticat designul acestui PC. Asta pentru ca, din cauza numeroaselor gauri de ventilatie, multi l-au asemanat cu o razatoare de cascaval.

Cei care au testat aceasta idee sunt cei de la iFixit. In timpul despachetarii acestuia, acestia au decis sa vada daca acesta ar fi bun de razatoare de cascaval.

CITESTE SI:  Cu ce alt sistem de operare ar putea inlocui Android compania Google

Dupa cum se pare, nu, Apple Mac Pro este o razatoare de cascaval groaznica. Lasand gluma cu razatoarea de cascaval la o parte, recenziile initiale ale noului Mac Pro par sa fie in mare parte pozitive, iar performantele acestui computer au fost apreciate.

Desi pretul acestui nou PC de la Apple nu este mic, trebuie mentionat ca Mac Pro nu se adreseaza consumatorului obisnuit care foloseste calculatoare pentru a naviga pe internet, pentru a juca jocuri si pentru a viziona clipuri video.

CITESTE SI:  Cate telefoane Nokia au fost vandute din 2017 incoace

Acest nou computer Apple e un PC care se adreseaza profesionistilor care lucreaza in domenii de creatie si care ar avea nevoie de putere pentru a randa grafica, pentru editare de clipuri video si fotografii, pentru inregistrarea de muzica si asa mai departe.