fbpx
Care computere vor fi eligibile pentru Windows 11

Care computere vor fi eligibile pentru Windows 11

Sistemul de operare Windows 11 va fi lansat in curand, iar compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit computerele care vor fi eligibile pentru noul update major. Se pare ca update-ul Windows 11 al companiei Microsoft din Statele Unite va fi oferit gratuit pentru cei eligibili.

In trecut, actualizarea la versiunile majore ale sistemelor de operare nu era gratuita, iar utilizatorii se aflau in situatia de a decide daca noile functii justifica pretul.

CITESTE SI:  Ce functie neobisnuita ar putea introduce Apple in iOS 14

Cu toate acestea, se pare ca compania Microsoft din Statele Unite va urma exemplul companiei Apple din Cupertino. Asta pentru ca Windows 11 va fi un upgrade gratuit pentru utilizatorii actuali ai versiunii 10.

Deci, care PC-uri mai exact sunt eligibile pentru o actualizare gratuita? Se pare ca doar computerele care ruleaza o copie autentica a versiunii 10 si cele care indeplinesc cerintele minime hardware.

CITESTE SI:  Microsoft: "Va rugam nu incercati sa instalati Windows 10 pe Surface 3"

Adica un procesor pe 64 de biti, 4GB de RAM si un spatiu de stocare de minim 64GB. Acestea cerinte tehnice sunt destul de reduse, asa ca, daca ai cumparat un computer in ultimii ani, e aproape sigur ca e eligibil pentru upgrade.

Cei interesati pot descarca aplicatia PC Health Check a companiei americane Microsoft pentru a rula un diagnostic pe computer pentru a stabili daca e eligibil.

Potrivit companiei Microsoft din Statele Unite, Windows 11 se va lansa mai tarziu in acest an. Asa ca, daca computerul tau e eligibil pentru noul sistem de operare al companiei din SUA, ar fi indicat sa-l actualizezi la aceasta versiune.

CITESTE SI:  Cu ce servicii de streaming vor veni consolele de jocuri Xbox Series X si Series S ale Microsoft

Ce parere ai despre asta? Esti interesat de sistemul de operare Windows 11 pentru computere al companiei Microsoft din Statele Unite? Sau esti mai atasat versiunea cu numarul 10?