fbpx

Asus lanseaza laptopul Asus VivoBook E403SA

Asus lanseaza laptopul Asus VivoBook E403SA

Asus a prezentat o noua adaugire catre gama sa de laptopuri in aceasta saptamana cu lansarea noului Asus VivoBook E403SA care este echipat cu un Intel Pentium Quad-Core N3700 tactat la 1,6GHz (Turbo Boost de pana la 2,4GHz).

Daca esti in cautarea unui laptop accesibil, ai putea dori sa arunci o privire la cea mai noua oferta a companiei.

Compania a lansat astazi un laptop VivoBook accesibil. Asus VivoBook E403SA ofera un set decent de specificatii pentru un pret respectabil, cu siguranta nu este destinat pentru utilizatorii intensivi, dar daca esti un student sau cineva care este in cautarea unui laptop normal, acesta va avea cam tot ce vei avea nevoie.

CITESTE SI:  Ce preturi are primul smartphone Oppo cu incarcare wireless

Noul Asus VivoBook E403SA integreaza un procesor Intel Pentium quad-core, o cantitate de RAM de 4GB si un SSD de 128GB, toate aceste lucruri fiind impachetate intr-o carcasa de aluminiu care are o grosime de doar 0,7 inch.

CITESTE SI:  LG G4 Stylus si G4c au fost anuntate - specificatii oficiale

In ciuda pretului scazut, Asus VivoBook E403SA este un laptop de viitor, pentru ca integreaza de asemenea un port USB Type-C care va deveni in cele din urma standardul.

Incet, isi face aparitia in din ce in ce mai multe dispozitive, asa ca este placut sa vedem ca Asus a adoptat standardul USB avansat pentru laptopul sau accesibil.

Asus VivoBook E403SA este disponibil pentru achizitionare pe Amazon si pe magazinul online al companiei pentru un pret de 400 de dolari.

CITESTE SI:  Ce problema foarte grava a cauzat un update pentru Internet Explorer

Laptopul VivoBook E403SA este un pret destul de bun, avand in vedere ca integreaza un display Full HD de 14 inch, vine presinstalat cu sistemul de operare Windows 10 Signature Editition, o durata de viata a bateriei de o zi intreaga, Wi-Fi, Bluetooth, un port HDMI si mai multe. Vine chiar si cu o garantie domestica de un an.

Facebook