fbpx

Asa ar putea arata un iMac reproiectat

Asa ar putea arata un iMac reproiectat

Potrivit zvonurilor, compania Apple din SUA lucreaza la un nou iMac, unul cu design reproiectat. Nu e clar ce design va avea acesta, dar asta nu inseamna ca unii nu au incercat sa-si imagineze. Cum ar fi un designer. Acest designer a conceput designul unui iMac, in conformitate cu zvonurile care au aparut despre acest computer.

Conform zvonurilor, compania Apple din Statele Unite va lansa un iMac reproiectat. Ramane de vazut cand il va lansa. Intre timp, designerul Daniel Bautista a creat un concept care arata cum crede el ca va arata noul computer, chiar daca ceea ce se poate vedea pare destul de improbabil.

CITESTE SI:  Niantic explica de ce Pokemon GO Fest din Chicago a fost un esec

Designul pe care designerul l-a creat se bazeaza pe zvonurile care au aparut, cum ar fi faptul ca acel computer se va inspira de la Apple Pro Display XDR si de la iPad Pro.

Acest lucru indica faptul ca iMac-ul reproiectat va avea margini drepte si patrate, in comparatie cu designul actual care are o curba pe spate. Nu e clar cat de adevarate sunt aceste zvonuri, dar e foarte probabil ca va avea loc o reproiectare.

CITESTE SI:  Acest joc iti va testa abilitatile de a identifica stirile false

Asta pentru ca compania Apple din SUA nu a actualizat designul iMac-ului de ceva vreme, asa ca ar fi timpul pentru o reproiectare. Din pacate, nu e clar cand se va lansa acest computer reproiectat.

Ultima data s-a indicat ca s-ar putea lansa mai tarziu in acest an. De asemenea, poate ca compania americana va pastra iMac-urile reproiectate pentru noile sale cipuri ARM proprii.

CITESTE SI:  Ce raspunde Tesla la clipul video cu masina care a luat foc in China

Se asteapta ca compania Apple din Statele Unite va renunta complet la Intel in urmatorii doi ani, asa ca poate ca un computer Apple reproiectat ar marca aceasta ocazie.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca Apple va lansa intr-adevar un astfel de iMac reproiectat? Cand crezi ca il va lansa compania din Statele Unite?