fbpx
Apple va repara acest defect al lui MacBook Pro printr-un update software

Apple va repara acest defect al lui MacBook Pro printr-un update software

Compania Apple din Statele Unite investigheaza un defect al noului laptop MacBook Pro de 16 inci si intentioneaza sa ofere o solutie in viitoarele update-uri software, a indicat compania intr-un document intern obtinut de publicatia MacRumors. Documentul care mentioneaza update-ul software a fost trimis de compania din Statele Unite furnizorilor de servicii autorizati.

Saptamana trecuta, conform semnalarilor de la utilizatori, unii dintre utilizatorii de laptopuri Apple MacBook Pro de 16 inci se confrunta cu sunete ciudate aparute din difuzoare.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Yahoo nu a resetat parolele ca urmare a bresei de date

Din fericire, daca esti proprietarul unui laptop MacBook Pro de 16 inci cu acest defect, vei fi incantat sa afli ca Apple a recunoscut defectul si va lansa un update software pentru aceasta defectiune.

Asta conform unui mesaj trimis furnizorilor de servicii autorizati ai Apple, mesaj care a fost obtinut de publicatia MacRumors. Conform mesajului: “Cand utilizatorii folosesc Final Cut Pro X, Logic Pro X, QuickTime Player, Music, Movies sau alte aplicatii pentru a reda audio, utilizatorii ar putea auzi mici explozii din difuzoarele laptopului MacBook Pro dupa ce redarea se incheie. Apple analizeaza defectul. O solutie este planuita in viitoarele update-uri software. Nu configurati serviciul si nu inlocuiti laptopul utilizatorului, deoarece acesta este un defect de natura software”.

CITESTE SI:  De ce YouTube va rotunji numarul de abonati al canalelor

Inainte de asta, unii utilizatori au speculat ca aceasta defectiune a lui MacBook Pro ar putea fi cauzata de aplicatii precum Final Cut Pro si, conform acelui mesaj nou, acest lucru e partial adevarat.

CITESTE SI:  Cum au ajuns elevii sa foloseasca castile AirPods

De asemenea, ciudat e faptul ca aceasta nu e prima data cand auzim ca laptopurile MacBook de la Apple au acest defect. E ciudat ca compania Apple din Statele Unite nu a reusit sa repare defectul pana acum, fiind unul mai vechi. In orice caz, speram ca update-ul software va repara aceasta defectiune de pe laptopurile MacBook Pro.