fbpx

Apple n-are planuri sa lanseze acest MacBook Pro

Apple n-are planuri sa lanseze acest MacBook Pro

YouTuberul Jonathan Morrison i-a luat interviu directorului Phil Schiller de la compania Apple din Cupertino, in urma lansarii laptopului MacBook Pro de 16 inci al companiei din Statele Unite.

Acel YouTuber avea o curiozitate care i-a aparut dupa ce a fost lansat MacBook Pro de 16 inci. Si anume: va lansa Apple si un MacBook Pro de 14 inci care sa-l inlocuiasca pe cel de 13 inci?

Odata cu lansarea lui MacBook Pro de 16 inci, o dimensiune oarecum neconventionala pentru laptopuri, a aparut speculatia ca Apple ar putea explora si alte dimensiuni de ecran pentru gama sa de laptopuri. Asta s-a intrebat YouTuberul Jonathan Morrison.

CITESTE SI:  Apple repeta ca este imposibil pentru ei sa deblocheze noile iPhone-uri

Acesta l-a intrebat pe directorul Phil Schiller de la Apple in timpul unui interviu daca Apple ar putea lansa un laptop MacBook Pro de 14 inci. Daca sperai ca compania din Statele Unite ar putea lansa un MacBook Pro de 14 inci care sa inlocuiasca modelul de 13 inci, o sa fii dezamagit.

CITESTE SI:  Cum e camera video 4K Black Magic Pocket Cinema

Schiller a infirmat ideea prin raspunsul sau. YouTuberul il intrebase daca lansarea modelului de 16 inci ar putea indica ca un model de 14 inci e un lucru.

Directorul de la companie a fost citat spunand: “Nu, nu as realiza nicio extrapolare de la asta la orice altceva”. Cei care sperau sa vada un laptop de 14 inci de la Apple vor fi dezamagiti, dar in acelasi timp e de inteles faptul ca compania inca vrea sa-si pastreze laptopurile mici (de 13 inci) pentru clientii care pretuiesc portabilitatea.

CITESTE SI:  De ce prima versiune beta a lui watchOS 5 pentru Apple Watch a fost retrasa

De asemenea, Schiller recunoaste ca, de ceva vreme, parea ca compania din Statele Unite nu asculta de clientii sai si ca ignora profesionistii care folosesc de mult timp laptopuri si alte produse Apple. Dar Schiller de la compania din Cupertino insista ca asculta intotdeauna de feedbackul clientilor.