fbpx
Apple despre Mac-urile cu ecran touchscreen

Apple despre Mac-urile cu ecran touchscreen

De-a lungul timpului, publicul a devenit din ce in ce mai increzator ca compania Apple din Statele Unite va lansa in cele din urma Mac-uri cu ecran touchscreen, pentru ca evolutiile de la Apple indicau catre aceasta posibilitate.

Cu fiecare nou update iOS si macOS, pare ca compania din Statele Unite e pe cale sa combine cele doua sisteme de operare, rezultand o serie de dispozitive care imbina tehnologia iPhone-urilor cu tehnologia Mac-urilor.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care iPhone XR va avea un pret redus in Japonia

Odata cu lansarea cipului M1 al companiei din Statele Unite bazat pe cipurile din seria A din iPhone si iPad, parea ca asta se intampla. Acest lucru a dus la unele speculatii conform carora compania Apple din Statele Unite va lansa Mac-uri cu ecran touchscreen.

Insa, potrivit lui Craig Federighi, vicepresedinte de inginerie software la compania Apple din SUA, acest lucru e fals. Vorbind pentru The Independent intr-un interviu, Federighi a fost citat spunand: “Ideea e ca, atunci cand am lansat Big Sur si au aparut mai tarziu articole gen ‘Apple va lansa Mac-uri touchscreen’, eu imi ziceam ‘Cum? De ce?’ Noi concepusem si dezvoltasem aspectul pentru macOS intr-un mod care se simtea cel mai confortabil si firesc, fara a ne gandi la touchscreen”.

CITESTE SI:  Apple a acuzat acest startup care dezvolta un emulator de iPhone

De cativa ani se speculeaza ca compania din Statele Unite va lansa in cele din urma un Mac cu ecran touchscreen. La urma urmei, alti producatori de PC-uri si laptopuri Windows au lansat PC-uri si laptopuri cu ecrane touchscreen, asa ca nu e exclus sa lanseze si Apple asa ceva.

CITESTE SI:  Si Sony are ambitii pe piata masinilor fara sofer

Dar daca declaratia lui Federighi este corecta, nu va aparea un Mac cu ecran touchscreen de la compania din SUA foarte curand. Asta daca va aparea. Ce parere ai despre asta? Ar fi indicat ca Apple sa lanseze Mac-uri cu ecran touchscreen?