fbpx
Aorus il dezvaluie pe Aorus X5 - un laptop pentru gaming de marime medie

Aorus il dezvaluie pe Aorus X5 – un laptop pentru gaming de marime medie

Aorus este o divizie a Gigabyte care este specializata in laptopurile pentru gaming. Anul trecut, aceasta a dezvaluit doua laptopuri de gaming, denumite Aorus X3 si X7. Daca nici X3 si nici X7 nu sunt laptopurile cu dimensiunea pe care o vroiai, trebuie sa afli ca a aparut un laptop Aorus de dimensiune mijlocie.

La expozitia Computex 2015, Aorus a dezvaluit cel mai nou laptop pentru gaming al diviziei, pe Aorus X5. Dupa cum indica numele, acest laptop se situeaza intre X3 si X7.

X3 a venit cu un display cu o dimeniune de 13,9 inch, iar X7 are un display de 17,3 inch. Divizia a decis sa lanseze un laptop mijlociu care se situeaza intre acele doua. X5 vine cu un display de 15,6 inch, dar este aceasta dimensiune perfecta?

CITESTE SI:  Pretul si specificatiile laptopului de gaming Acer Predator Triton 700 au fost confirmate

Depinde de nevoi, dar adevarul e ca X5 nu este prea mic si nici prea mare, ceea ce unii utilizatori vor aprecia. Mai mult, displayul de 15,6 inch al lui Aorus X5 va avea o rezolutie de 2880 x 1620 pixeli, deci gamerii isi vor putea clati ochii cu un display foarte clar.

CITESTE SI:  Ce pret urias ar putea avea Samsung Galaxy S10 Plus de 1TB

Cat despre celelalte specificatii, Aorus X5 va putea fi configurat cu cel mult un procesor Intel Core i7-57000HQ tactat pana la 3,5GHz. Dispozitivul de gaming X5 va veni in mod implicit cu 8GB de RAM, dar va putea fi configurat cu pana la 32GB de RAM.

Placa grafica va fi una NVIDIA GeForce GTX 965M, iar utilizatorii vor putea alege spatiu de stocare pe hard disk sau pe SSD. Dispozitivul de gaming poate gazdui pana la 3 module SSD cu o capacitate de 512GB fiecare. De asemenea, se poate instala un hardisk de 2,5 inch cu o capacitate de pana la 2TB in X5.

CITESTE SI:  Cand va lansa Intel primul sau cip cu 28 de nuclee

Designul este de fapt diminuat fata de alte laptopuri de gaming, dar in acelasi timp este izbitor. Are o tastatura iluminata, taste macro individuale si un management imbunatatit al temperaturii.

Aorus X5 de gaming nu este ieftin pentru ca acesta are un pret care porneste de la 2299 de dolari. Avand in vedere specificatiile, pretul nu este o surpriza.