fbpx

Acesta ar putea fi aspectul iMac-ului cu cip Apple Silicon

Acesta ar putea fi aspectul iMac-ului cu cip Apple Silicon

In curand, compania Apple din Statele Unite va lansa iMac-uri cu cipuri bazate pe cipurile sale mobile. Intre timp, a aparut o imagine cu privire la aspectul noilor iMac-uri ale companiei din Statele Unite. Dar nu e o imagine de la designerii acestei companii.

Saptamana viitoare, compania Apple din Statele Unite s-ar putea sa lanseze noile Mac-uri cu cip Apple Silicon. Primele Mac-uri vor fi in principal laptopuri, dar in cele din urma compania Apple din Statele Unite se va extinde la computere desktop precum iMac-urile.

CITESTE SI:  Specificatiile posibile ale smartphone-urilor Galaxy S30 de la Samsung

S-a vehiculat ca Apple va prezenta in 2021 un iMac reproiectat, ceea ce e destul de palpitant. Cu toate acestea, nu e sigur ce aspect va avea. Insa, conform unui design propus de Svetapple.sk, cei de acolo au o parere cu privire la cum ar trebui sa fie reproiectarea.

Acest aspect nu e o imagine dezvaluita neoficial de la Apple, ci un concept al unor designeri care nu au legatura cu compania Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  Ce specificatii are smartphone-ul de gaming Xiaomi Black Shark 2 anuntat oficial

Asa cum unii sperau, noul aspect renunta la marginile groase ale aspectului actual al iMac, ceea ce creeaza aparenta unui monitor fara margini.

Avand in vedere ca compania Apple din SUA a renuntat la marginile unor produse precum iPhone-urile si iPad-urile, nu ar fi surprinzator daca aceasta tendinta s-ar extinde in cele din urma si la gama iMac.

Nu suntem sigur daca Apple va adopta sau nu un aspect similar. Dar daca va fi folosit un aspect similar, acest lucru ar fi fantastic. Se asteapta ca iMac-ul reproiectat va sosi in prima jumatate a anului 2021 si ca va avea un cip A14T, o varianta a cipului A14 Bionic, desi nu suntem siguri cat de diferit va fi cipul A14T de A14X despre care se crede ca va propulsa laptopurile MacBook Apple Silicon ale companiei din Cupertino, Statele Unite.