fbpx

Acest laptop ciudat s-ar putea lansa spre productie

Acest laptop ciudat s-ar putea lansa spre productie

Presedintele Lenovo Japonia, intr-un interviu pentru publicatia Engadget, a dezvaluit factorii din spatele deciziei de a lansa pentru productia in masa un anumit laptop cu design ciudat.

Acel presedinte al Lenovo Japonia este si director de PC al companiei NEC din Japonia. Laptopul despre care este vorba se numeste NEC Lavie Mini si are un design ciudat si un ecran de 8 inci.

S-a mentionat anterior ca NEC Lavie Mini – acel laptop de 8 inci care functioneaza si ca consola de jocuri – este un concept fermecator de ciudat si ca ar fi indicat sa fie produs.

CITESTE SI:  VIDEO: Laptopul ASUS ZenBook 3 a fost anuntat cu o grosime de 11,9mm

Pentru a avea mai multe informatii despre laptopul ciudat Lavie Mini si pentru a obtine o perspectiva mai cuprinzatoare asupra factorilor si deciziei implicate in aducerea unui concept de la prototip la un produs final, presedintele Lenovo Japonia si directorul de PC al companiei japoneze NEC, David Bennett, s-a alaturat celor de la publicatia Engadget pentru o conversatie.

CITESTE SI:  Atat e de capabil cipul M1 al Apple in jocuri

Conversatia completa merita urmarita, dar ar fi indicat sa subliniem ideea principala, pentru a reduce suspansul. In acea conversatie, presedintele Lenovo Japonia si directorul de PC-uri al companiei NEC din Japonia a confirmat ca – pe baza raspunsului si reactiilor asupra laptopului Lavie Mini – dezvoltarea in cadrul Lenovo/NEC s-a accelerat pana in punctul in care acest dispozitiv va ajunge in curand pe piata.

Dar asta nu inseamna ca va ajunge vreodata in afara Japoniei, dar este un lucru important pentru oricine era interesat de un astfel de laptop cu design ciudat. Ce parere ai despre asta?

CITESTE SI:  Directorul PlayStation vede un potential limitat pentru consolele portabile de jocuri

Esti de parere ca un concept ciudat precum NEC Lavie Mini ar trebui sa ajunga pe piata? Crezi ca va exista o piata pentru acest laptop cu ecran de 8 inci si cu design ciudat, cand se va lansa in Japonia?

Facebook