fbpx

Acer lanseaza laptopul de gaming de buget Nitro 5 si convertibilul Spin 1

Acer lanseaza laptopul de gaming de buget Nitro 5 si convertibilul Spin 1 - Acer Nitro 5

Inaintea evenimentului Computex, Acer a anuntat lansarea noilor sale PC-uri. Compania a anuntat noile laptopuri Nitro 5 si Spin 1. Gama de laptopuri Nitro 5 ii vizeaza pe gamerii ocazionali, iar Acer spune ca aceste laptopuri vor oferi performanta pentru redarea titlurilor moderne de jocuri la un pret destul de accesibil.

Laptopul Spin 1 combina computing-ul flexibil si designul elegant pentru cei care pun pret pe portabilitate. Acer Nitro 5 poate fi configurat cu cea de-a saptea generatie a procesorului Intel Core sau cu a saptea generatie a procesorului AMD din gama A, cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 b sau AMD Radeon RX550.

Toate modelele de laptopuri vin cu Windows 10 si au suport pentru RAM DDR4 de 2400MHz de pana la 32GB. De asemenea, modelele selecte integreaza SSD-uri PCle super-rapide cu capacitate de pana la 512GB si vin cu un hard disk optional de pana la 2TB.

CITESTE SI:  Unei echipe feminine de robotica din Afganistan i s-a refuzat intrarea in Statele Unite

Optiunile de conectivitate din laptopul Nitro 5 includ un port Gigabit Ethernet, Wi-Fi MIMO 2×2 802.11ac, un port USB Type-C si trei porturi USB, precum si un port HDMI. Pentru a impiedica supraincalzirea, gama Nitro 5 integreaza ventilatoare duale si tehnologia Coolboost a Acer care ofera o viteza crescuta a ventilatorului si o abilitate crescuta de racire, iar acest lucru le permite utilizatorilor sa controleze manual procesul de racire.

CITESTE SI:  Premiera sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor a fost piratata de peste 90 de milioane de ori

Toate modelele Acer Nitro 5 vin cu un display IPS Full HD de 15,6 inch si cu sistemul Dolby Audio Premium pentru o profunzime a sunetului. Acer Spin 1 este un laptop convertibil de 11,6 inch cu o carcasa din metal si un display Full HD.

 

Acer lanseaza laptopul de gaming de buget Nitro 5 si convertibilul Spin 1 - Acer Spin 1

Propulsat de Windows 10, Spin 1 este un laptop foarte usor care cantareste numai 1,2 kilograme si are o grosime de 14mm. Acesta poate fi configurat cu ultimele procesoare Intel Pentium sau Celeron cu 4GB de RAM DDR3L si spatiu de stocare eMMC de pana la 128GB.

CITESTE SI:  Cum vor fi pedepsiti trisorii jocului Apex Legends al Respawn

Acer promite o autonomie a bateriei de pana la 8 ore. Chiar are suport pentru Windows Ink. Laptopul Spin 1 integreaza Wi-Fi 2×2 802.11ac, Acer BluelightShield pentru a reduce efectele nedorite asupra ochilor, un port USB 3.1 si un port USB 2.0, un port HDMI, Bluetooth 4.0 si un slot pentru carduri microSD.

Laptopul Acer Nitro 5 va fi disponibil in Statele Unite incepand cu luna iunie la preturi care incep de la 799 de dolari. Acer Spin 1 va fi disponibil in Statele Unite incepand cu luna iunie la preturi care incep de la 329 de dolari.