fbpx

Aceasta caracteristica ar putea reveni pe Apple MacBook Pro

Aceasta caracteristica ar putea reveni pe Apple MacBook Pro

Conform unei stiri de la publicatia Bloomberg, compania Apple din Statele Unite ar putea readuce o anumita caracteristica pe viitoarele laptopuri MacBook Pro. Acea caracteristica a existat la un moment dat in trecut, dar Apple a decis sa o elimine.

O multime de utilizatori de laptopuri MacBook Pro au reclamat faptul ca compania Apple din Statele Unite a decis sa renunte la MagSafe in favoarea incarcarii prin USB-C.

Unul dintre aspectele pozitive ale MagSafe este ca era rapid si comod de conectat si deconectat si, de asemenea, prevenea lucruri precum impiedicarea de cablu si scaparea laptopului.

CITESTE SI:  VIDEO: OnePlus 6T cu 10GB RAM VS iPhone Xs Max intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Acestea fiind spuse, se pare ca aceasta caracteristica ar putea reveni pe MacBook-uri. O stire de Mark Gurman de la Bloomberg a indicat ca, cu noua generatie MacBook Pro, Apple ar putea readuce sistemul de incarcare pe baza magnetica.

Gurman sustine, de asemenea, ca, cu noul MagSafe, vor exista cresteri ale vitezei de incarcare, dar nu e clar in ce masura. In trecut au aparut speculatii care indica faptul ca Apple si-ar putea reproiecta laptopurile MacBook Pro si iMac-urile, asa ca ar avea logica sa aleaga aceasta reproiectare pentru a reimplementa MagSafe.

CITESTE SI:  Un barbat sustine ca s-a ars la incheietura din cauza lui Apple Watch

Cu toate acestea, oamenii se intreaba daca utilizatorii vor putea alege intre incarcarea prin MagSafe si cea prin USB-C, sau daca vor putea alege doar un tip.

Unul dintre avantajele USB-C este ca utilizatorii pot conecta laptopul MacBook Pro al Apple la un monitor care suporta USB-C si, astfel, se poate alimenta atat laptopul cat si monitorul in acelasi timp.

CITESTE SI:  Apple patenteaza un MacBook cu capabilitati celulare

Acest lucru asigura o configurare mai ordonata, iar adaugarea MagSafe ar complica lucrurile. Oricum ar fi, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pana ce vor aparea informatii suplimentare. Ce parere ai despre faptul ca viitoarele laptopuri MacBook Pro ale Apple s-ar putea incarca prin MagSafe?

Facebook