fbpx

Zvonurile cu parteneriatul dintre Meizu si Nokia se intorc

Nokia & Meizu

Mai devreme in acest an, au circulat zvonuri conform carora Meizu si Nokia ar putea lucra impreuna pentru a produce un smartphone. Avand in vedere ca Nokia nu poate produce smartphone sub brand propriu din cauza acordului pe care compania il are cu Microsoft, ceea ce ar putea tehnic sa faca este sa incheie un parteneriat in care brandul altei companii va fi folosit.

Zvonul a fost infirmat mai tarziu, dar acum, multumita unei noi postari pe Weibo, se pare ca acele zvonuri au iesit la iveala din nou. Cel mai nou zvon vine sub forma unui banner care a fost postat pe Weibo.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul TCL 20 5G ieftin

Bannerul nu arata prea multe, cu exceptia unui text despre un anume MX4 Supreme si cuvintele “Meizu powered by Nokia”. Desigur, este destul de usor sa creezi un astfel de banner dar, daca acel banner arata adevarul, atunci unde exista fum trebuie sa fie foc.

La inceputul acestui an a circulat un zvon conform caruia compania chineza si Nokia ar putea incheia impreuna un parteneriat pentru a lucra la un smartphone, dar Meizu a declarat ca nu are de gand sa faca acest lucru.

CITESTE SI:  Acestea sunt controlerele mobile de gaming ale Nacon pentru xCloud

Acum, zvonul este sustinut de o postare pe Weibo care consta intr-un banner despre un anume Meizu MX4 Supreme imputernicit de Nokia.  Daca se va dovedi adevarat, atunci va fi lansat sub brandul Meizu intrucat Nokia nu mai poate lansa smartphone-uri sub brand propriu din cauza acordului cu Microsoft. Exista zvonuri despre un Lumia 1030 care nu a fost anuntat inca si in privinta caruia circuland zvonul cum ca ar fi fost anulat, care are o camera de 50MP.

CITESTE SI:  Cu ce trupa de K-Pop colaboreaza Samsung pentru smartphone-ul Galaxy S20+ 5G si castile wireless Galaxy Buds+

Asta ma face sa ma intreb daca nu cumva tehnologia camerei lui Lumia 1030 va fi incorporata in Meizu MX4 Supreme. Acum trebuie doar sa asteptam ca Meizu si Nokia sa confirme sau sa infirme parteneriatul.