fbpx

Youtube te va face sa platesti pentru a-i urmari noile continuturi

Youtube te va face sa platesti pentru a-i urmari noile continuturi

Cel mai mare site de clipuri video din lume, YouTube, pregateste o portie de continuturi care vor fi disponibile numai acelor oameni care se alatura serviciului lor viitor de abonare.

Se asteapta ca Youtube va lansa in curand un serviciu de abonament cu plata, iar unul dintre cele mai mari beneficii pe care abonatii il vor avea va fi o experienta complet lipsita de reclame.

Cu toate acestea, potrivit unor surse, Youtube investeste in continuturi noi create in colaborare cu unii dintre creatorii de continut de top de pe site si ca are de gand sa securizeze acel continut in spatele unui paywall, ceea ce inseamna ca nu vei putea sa urmaresti acele clipuri video daca nu platesti.

CITESTE SI:  Google vrea sa foloseasca realitatea virtuala pentru a ne invata sa preparam cafele, ca si forma de training

Creatorii populari de continut de pe Youtube au milioane de abonati si fani si trebuie sa spunem ca un procentaj dintre ei isi vor urmari creatorii preferati dincolo de paywall.

Acest efort de colaborare ii va permite Youtube sa faca in asa fel incat mai multi oameni sa plateasca pentru serviciul premium, iar prin oferirea de continut exclusiv acestora, ii va face pe acestia sa vrea sa ia in considerare sa plateasca.

CITESTE SI:  VIDEO: O camera GoPro si-a filmat caderea de la 3000 de metri si a fost recuperata dupa 4 ani

Re/code titreaza ca Youtube are de gand sa dezvaluie detalii despre clipurile pe care intentioneaza sa le ofere ca parte a serviciului cu plata, in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 21 octombrie si care se va desfasura in studioul lor din Los Angeles.

CITESTE SI:  Care utilizatori cu canale de YouTube vor avea sansa de a intra la aceasta universitate

Aceasta va fi o schimbare majora pentru cel mai mare site de gazduire video online din lume care a ramas gratuit de mult timp.

Youtube a spus deja ca noul serviciu de abonare va coexista cu serviciul lor sustinut de reclame, asa ca va avea de castigat ca de obicei de pe urma celor care nu vor sa plateasca, daca pe acestia nu-i deranjeaza putine reclame si nu doresc acces la continuturi exclusive.