fbpx

YouTube Music ar putea primi pentru prima data aceasta functie

YouTube Music ar putea primi pentru prima data aceasta functie

YouTube Music este un serviciu de streaming de muzica care apartine de compania Google din Statele Unite. Conform unor noi informatii de la publicatia 9to5Google, serviciul de streaming YouTube Music va primi pentru prima data o anumita functie.

Desi serviciul de streaming YouTube Music e capabil de lucrurile cu care a fost promovat, adica sa transmita prin streaming melodii la cerere, una dintre functiile care par sa lipseasca in comparatie cu alte servicii de streaming este capacitatea utilizatorilor de a-si incarca propriile biblioteci de muzica.

CITESTE SI:  In acest mod va fi imbunatatita gestionarea filelor in browserul Google Chrome

Acest lucru este important deoarece, din cauza obstacolelor de licentiere si a celor regionale, este posibil ca unele melodii pe care le doresti sa nu fie disponibile pentru streaming.

Cu toate acestea, vestea buna e ca, conform surselor publicatiei 9to5Google, Google ar putea oferi in curand posibilitatea utilizatorilor de a-si incarca propriile melodii in cloud, astfel acestea fiind accesibile prin YouTube Music.

Acest lucru ar fi similar cu functia cloud din Google Play Music care, pentru cei care nu stiu, se va inchide in viitorul apropiat. Drept urmare, nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca Google incearca sa aduca unele functii de la vechea platforma Google pe noua platforma YouTube Music, in timp ce compania incearca sa treaca clientii de la un serviciu la altul.

CITESTE SI:  Ce se recomanda daca primesti acest e-mail phishing de la Netflix

Stirile anterioare sustineau ca aceasta tranzitie ar putea avea loc in 2019. Dar, avand in vedere ca suntem deja in 2020, pare ca Google inca mai are nevoie de timp pentru asta.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ului Google Pixel 3 XL ii apare un al doilea breton

Stirea sustine ca functia de incarcare a propriei biblioteci de muzica este testata in prezent, asa ca e posibil ca in curand acea functie va fi lansata tuturor utilizatorilor. Intre timp, serviciul de streaming YouTube Music al Google a primit recent o sectiune de versuri pentru cei carora le place sa cante pe melodiile preferate.