YouTube dezvaluie care sunt pedepsele mai dure pentru creatorii necinstiti

YouTube dezvaluie care sunt pedepsele mai dure pentru creatorii necinstiti

YouTube a declarat la inceputul acestei luni ca ar putea implementa pedepse mai dure pentru creatorii necinstiti si a detaliat acum in ce ar putea consta acele pedepse.

Compania a fost supusa unei presiuni intense pentru a se asigura ca creatorii necinstiti nu incarca clipuri video daunatoare, dupa acel fiasco cu YouTuber-ul Logan Paul. In ciuda intoarcerii YouTuber-ului la inceputul acestei luni, modelul recent de comportament al lui Logan Paul a determinat YouTube sa suspende toate anunturile de pe canalul sau.

CITESTE SI:  Imagini cu productia lui Essential Phone au fost dezvaluite de Andy Rubin

Compania a suspendat anterior programul sau Preferred Ad. YouTube a dezvaluit acum ca pedepsele nu se vor opri aici pentru creatorii necinstiti. Instructiunile actualizate ale comunitatii sunt menite sa garanteze ca creatorii necinstiti nu incarca clipuri video care dauneaza flagrant persoanelor si care traumatizeaza oamenii, promovand ura sau violenta fata de un grup si nu numai.

Compania are deja un sistem pentru a pune in aplicare aceste pedepse. A venit acum cu un set mai larg de instrumente pentru a fi actualizate in situatii in care este necesara o actiune rapida.

CITESTE SI:  Andy Rubin se scuza pentru harababura emailurilor Essential

Este posibil sa elimine un canal din programele Preferred Ad si sa-l suspende, sa anuleze sau sa elimine YouTube Original al creatorului necinstit. Poate suspenda in totalitate capacitatea unui canal de a difuza anunturi si de a genera bani, precum si sa revoce suportul pentru creatorul necinstit si accesul la YouTube Spaces.

Compania poate, de asemenea, sa elimine eligibilitatea unui canal de a fi recomandat pe YouTube, ceea ce inseamna ca clipurile video ale canalului, daunatoare sau altfel, s-ar putea sa nu apara pe pagina de start, in fila trending sau la redare automata in continuare.

CITESTE SI:  Ce zic angajatii Google despre motorul de cautare cenzurat pentru China

YouTube se asteapta ca va trebui sa foloseasca aceste noi pedepse doar in cateva cazuri rare, dar spera ca va impiedica actiunile catorva oameni care creeaza o reputatie mai putin buna comunitatii de creatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *