fbpx
Xiaomi Mi 5 Pro pare rezistent

VIDEO: Xiaomi Mi 5 Pro pare rezistent

Smartphone-ul rezistent Xiaomi Mi 5 Pro cu corp ceramic 3D va fi dat spre vanzare in China. In timpul lansarii, compania a avut o gramada de lucruri bune de spus despre cover-ul din spate din ceramica care se pare ca foloseste un proces in 16 pasi pentru a se ajunge la textura dorita.

Se pare ca Xiaomi Mi 5 Pro, care a fost lansat in februarie anul acesta, nu sta deloc rau cand vine vorba despre rezistenta.

La urma urmei, cand termini de urmarit clipul video de mai jos, majoritatea dintre voi veti fi de acord cu noi, avand in vedere ca Xiaomi Mi 5 Pro ceramic a reusit sa treaca printr-o serie de teste de rezistenta impotriva unei chei, a unui fierastrau fierastrau, a unui dosar si, ce naiba, de ce sa nu folosim si un burghiu pentru a vedea cat de rezistent este smartphone-ul Xiaomi Mi 5 Pro?

CITESTE SI:  O imagine spion cu displayul viitorului smartphone Sony Xperia Z4

Se pare ca calitatea premium a constructiei printre producatorii chinezi de smartphone-uri este un lucru mare in ziua de azi, chiar si mai mare daca ai de gand sa lansezi un smartphone de varf.

CITESTE SI:  De ce companiile chineze i-ar concedia pe angajatii cu iPhone-uri

Oamenilor le-ar placea sa primeasca multe pentru banii lor munciti din greu si se pare ca materialul si ingineria din smartphone-ul rezistent Xiaomi Mi 5 Pro va da cu siguranta roade.

Doua dintre variantele lui Xiaomi Mi 5 Pro vin in forma unei combinatii de metal si sticla mai traditionale, dar aceea a indurat toate acele pedepse pe care le-a trecut cu siguranta si a trecut testul rezistentei cu brio, sa nu mai mentionam ca costa mult mai mult sa se incarce – cu avantajul ca smartphone-ul Xiaomi Mi 5 Pro integreaza o cantitate de RAM mai mare sub capota, dar vorbim aici si despre finisajul ceramic, desigur.

CITESTE SI:  Ce ecran spectaculos nu vor avea smartphone-urile iPhone 12, conform unui zvon

Trebuie oarecum sa ai stomacul puternic ca sa supui un smartphone la astfel de chinuri, nu-i asa?