fbpx
xiaomi-mi-4c-explodeaza-in-buzunarul-proprietarului-cauzeaza-arsuri-de-gradul-trei

Xiaomi Mi 4c explodeaza in buzunarul proprietarului, cauzeaza arsuri de gradul trei

Exista un numar destul de mare de baterii care explodeaza in zilele noastre. Problema a ajuns pana in punctul in care companiile aeriene au inceput sa interzica anumite modele de smartphone-uri.

In China, un smartphone Xiaomi Mi 4c pastrat in buzunarul din spate al proprietarului (niciodata nu se incheie cu bine asa) a luat foc, oferindu-i proprietarului arsuri de gradul al treilea pe solduri.

Odata cu numarul in crestere de cazuri de smartphone-uri care explodeaza, dezvoltarea bateriilor mai sigure trebuie sa inceapa cat mai curand.

CITESTE SI:  Galaxy S6 are probleme cu displayul

Cu toate acestea, pana ce acest lucru se intampla, cu totii ne simtim de parca mergem cu bombe in buzunarele noastre si desi intreaga atentie negativa pare sa o aiba Samsung si Galaxy Note 7, si alte branduri par sa aiba probleme.

Potrivit ultimelor stiri, se pare ca un Xiaomi Mi 4c a explodat in buzunarul din spate al proprietarului sau si i-a cauzat arsuri.

In imaginea de mai sus care pare sa provina de la o camera de supraveghere, este infatisat un om cu ce pare a fi fum iesind din pantalonii sai si o femeie in spate care incearca aparent sa stinga un foc.

CITESTE SI:  YU Yunicorn a fost lansat

Xiaomi inca nu a comentat oficial cazul, dar se pare ca explozia lui Xiaomi Mi 4c a fost suficient de serioasa pentru a cauza arsuri de gradul trei pe soldurile proprietarului smartphone-ului.

Rana (pe care o poti vedea tu insuti pe GizChina) pare sa fie una destul de urata. Nu este clar de ce smartphone-ul Xiaomi Mi 4c a explodat, avand in vedere ca probabil smartphone-ul Xiaomi Mi 4c nu se incarca in buzunarul lui.

CITESTE SI:  Apple breveteaza cabluri pentru iPhone care stralucesc in intuneric

S-a presupus ca poate proprietarul a stat pe smartphone-ul lui, lucru care in schimb a afectat bateria telefonului Xiaomi Mi 4c care in cele din urma a explodat ducand la arsuri.

In trecut, am vazut cum bateriile lithium-ion atunci cand sunt afectate se pot umfla si exploda, asa ca aceasta este o posibilitate.