fbpx
Xiaomi confirma ca vor lansa un telefon de 600 de dolari in curand

Xiaomi confirma ca vor lansa un telefon de 600 de dolari in curand

Daca exista un lucru pentru care compania Xiaomi este cunoscuta, acela ar fi performanta telefoanelor raportata la pretul lor.

Producatori chinezi precum Xiaomi, Huawei, Oppo si OnePlus au prezentat telefoane cu specificatii relativ high-end, dar totusi nu au preturi la fel de mari ca cele ale telefoanelor Samsung sau Apple, iar aceasta strategie a functionat grozav pentru multi dintre ei.

Cu toate acestea, se pare ca compania chineza s-ar putea razgandi, sau cel putin sa se adreseze unui alt segment, pentru ca, vorbind pentru Gizmo China, co-fondatorul companiei Xiaomi, Liwan Jiang, a confirmat ca Xiaomi are planuri sa lanseze un telefon de 600 de dolari mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Cat de mare ar putea fi ecranul tabletei pliabile a Lenovo si LG

Pentru a fi mai precisi, acesta a spus ca telefonul va avea un pret de 4000 RMB care inseamna aproximativ 600 de dolari.

Din pacate, in afara de aceasta dezvaluire, nu se mai stie nimic altceva despre acest smartphone, asa ca, in ceea ce priveste specificatiile, nu suntem siguri la ce ne putem astepta sau de ce va costa atat de mult.

CITESTE SI:  Ce smartphone Sony ar putea avea camera de 52MP

La urma urmei, companii precum OnePlus au reusit sa creeze dispozitive folosind ultimele specificatii, cum ar fi Snapdragon 820 si 6GB de RAM, dar tot le vand la un pret accesibil, asa ca nu suntem siguri cat de diferit va fi telefonul de 600 de dolari al companiei chineze.

CITESTE SI:  La ce senzor de camera revolutionar pentru smartphone-uri ar lucra Sony

In orice caz, va trebui sa asteptam si sa vedem, dar ce credeti voi despre decizia companiei Xiaomi? Intra pe teritoriul companiilor Samsung si Apple, avand in vedere ca este o companie cunoscuta pentru faptul ca are dispozitive accesibile? Oare ce surpriza ne pregateste Xiaomi de 600 de dolari?