Windows 10 ingheata dupa Update-ul Aniversar pe SSD-uri

Windows 10 ingheata dupa Update-ul Aniversar pe SSD-uri

Microsoft a primit un numar de rapoarte cu sistemul de operare Windows 10 care ingheata dupa instalarea Update-ului Aniversar pe sisteme cu sistemul de operare stocat pe un SSD si cu aplicatiile si datele stocate pe un drive separat.

O problema a fost evidentiata pe forumurile oficiale Microsoft Support care dezvaluie ca unii utilizatori s-au confruntat cu o problema cu Windows 10 instalat pe SSD dupa ce a fost actualizat la Windows 10 Anniversary Update – primul update major pentru Windows 10 – mai devreme in aceasta luna.

CITESTE SI:  Marjele de profit ale Apple cu iPhone X nu mai sunt la fel de mari ca inainte

Acestia sustin ca sistemul de operare ingheata dupa ce Update-ul Aniversar este descarcat si instalat, din cauza faptului ca sistemul de operare a fost instalat pe un SSD in timp ce aplicatiile si datele sunt stocate pe un drive diferit.

Microsoft a luat la cunostinta aceasta problema cu update-ul aniversar si a dezvaluit ca a primit “un numar mic de rapoarte” despre aceasta problema de la utilizatorii de Windows 10 din lume.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e trailerul uimitor al filmului lui Quentin Tarantino - "Once Upon A Time In Hollywood"

Compania sustine ca acesta problema nu apare atunci cand PC-ul este pornit in Safe Mode. Compania va oferi update-uri cu privire la aceasta problema.

Aceasta a oferit o ocolire temporara care implica logarea in Windows 10 prin Safe Mode, iar apoi mutarea aplicatiilor si datelor pe acelasi SSD ca si sistemul de operare.

CITESTE SI:  Ce metoda noua au atacatorii pentru a fura parole

Cu toate acestea, acest lucru se va dovedi a fi o provocare daca aplicatiile si datele tale ocupa mai mult spatiu decat ofera SSD-ul tau.

Microsoft inca investigheaza problema cu SSD-urile si in curand va avea o rezolvare permanenta pentru aceasta. Pana ce rezolvarea soseste, nu exista nimic care sa te opreasca sa-ti folosesti PC-ul, atat timp cat folosesti ocolirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *