Windows 10 ingheata dupa Update-ul Aniversar pe SSD-uri

Windows 10 ingheata dupa Update-ul Aniversar pe SSD-uri

Microsoft a primit un numar de rapoarte cu sistemul de operare Windows 10 care ingheata dupa instalarea Update-ului Aniversar pe sisteme cu sistemul de operare stocat pe un SSD si cu aplicatiile si datele stocate pe un drive separat.

O problema a fost evidentiata pe forumurile oficiale Microsoft Support care dezvaluie ca unii utilizatori s-au confruntat cu o problema cu Windows 10 instalat pe SSD dupa ce a fost actualizat la Windows 10 Anniversary Update – primul update major pentru Windows 10 – mai devreme in aceasta luna.

Acestia sustin ca sistemul de operare ingheata dupa ce Update-ul Aniversar este descarcat si instalat, din cauza faptului ca sistemul de operare a fost instalat pe un SSD in timp ce aplicatiile si datele sunt stocate pe un drive diferit.

CITESTE SI:  Cel mai nou film al lui Steven Soderbergh a fost filmat in intregime cu iPhone-ul

Microsoft a luat la cunostinta aceasta problema cu update-ul aniversar si a dezvaluit ca a primit “un numar mic de rapoarte” despre aceasta problema de la utilizatorii de Windows 10 din lume.

Compania sustine ca acesta problema nu apare atunci cand PC-ul este pornit in Safe Mode. Compania va oferi update-uri cu privire la aceasta problema.

CITESTE SI:  Cum e smartwatch-ul Montblanc Summit 2 cu pret de 995 de dolari

Aceasta a oferit o ocolire temporara care implica logarea in Windows 10 prin Safe Mode, iar apoi mutarea aplicatiilor si datelor pe acelasi SSD ca si sistemul de operare.

Cu toate acestea, acest lucru se va dovedi a fi o provocare daca aplicatiile si datele tale ocupa mai mult spatiu decat ofera SSD-ul tau.

Microsoft inca investigheaza problema cu SSD-urile si in curand va avea o rezolvare permanenta pentru aceasta. Pana ce rezolvarea soseste, nu exista nimic care sa te opreasca sa-ti folosesti PC-ul, atat timp cat folosesti ocolirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *