fbpx

WhatsApp a picat la nivel global de ajunul Anului Nou

WhatsApp a picat la nivel global de ajunul Anului Nou

WhatsApp a picat de ajunul Anului Nou in mai multe parti ale lumii, printre care se numara parti din Europa, Asia si America de Sud. Site-ul DownDetector a gasit cea mai mare concentratie de intreruperi in parti din Anglia, Germania si practic in toata Olanda, precum si in parti din Italia, Spania si Europa Centrala.

Atunci cand esti un serviciu folosit de peste un miliard de oameni de pe tot globul, este greu ca o problema sa treaca neobservata, deoarece oamenii incep imediat sa puna intrebari pe social media.

CITESTE SI:  VIDEO: Un robot DJ debuteaza intr-un club din Praga

Asta s-a intamplat in ajunul Anului Nou cand WhatsApp a picat in mai multe tari de pe glob. Din fericire, nu a durat mult si serviciul detinut de Facebook a reusit sa rezolve problema.

Stirile despre problema serviciului WhatsApp au venit de pe tot globul de ajunul Anului Nou. Cea mai mare concentratie a fost raportata in parti din Anglia, Germania, Italia, Spania, Europa Centrala si in aproape toate Tarile de Jos.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartphone Moto E5 Play cu Android Go

De asemenea, multe rapoarte privind problema cu WhatsApp au venit din parti din Asia si America de Sud. Rapoartele au venit, de asemenea, din mari orase precum Dubai, Rio de Janeiro, Toronto si Kuala Lumpur.

Nu a fost clar imediat ce a provocat problema cu WhatsApp intr-una dintre cele mai aglomerate nopti ale anului, una in care oamenii se bazeaza mai mult ca niciodata pe aceste servicii pentru a ramane in contact cu amicii si cu familia.

CITESTE SI:  Asa profita atacatorii cibernetici de coronavirusul Wuhan

Rapoartele privind aceasta problema au crescut pe la ora 9 dimineata (ora Pacificului), in timp ce un purtator de cuvant al companiei WhatsApp a spus ca intreruperile au inceput in jurul orei 10:30 dimineata.

“Utilizatorii WhatsApp din intreaga lumea au experimentat o scurta intrerupere care a fost rezolvata intre timp. Ne cerem scuze pentru inconveniente”, a spus purtatorul de cuvant. Nu au fost furnizate explicatii privind problema.