fbpx

WhatsApp pentru web va avea aceste capabilitati utile

WhatsApp pentru web va avea aceste capabilitati utile

O noua stire de la WABetaInfo indica faptul ca platforma WhatsApp pentru web va avea in curand noi capabilitati foarte utile in vremurile in care traim. Unii sunt mirati ca aceste capabilitati nu au sosit mai devreme.

WhatsApp pentru web e capabil de cam aceleasi lucruri de care e capabila si varianta mobila. Poate trimite si primi mesaje si poate trimite imagini, clipuri video si documente.

In general, varianta WhatsApp pentru web e destul de eficienta ca serviciu de messenger. Cu toate acestea, un dezavantaj al platformei pentru web este ca nu are suport pentru apeluri vocale si video.

CITESTE SI:  Facebook dezvolta un Messenger pentru licee, se pare

Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba in curand, conform unei stiri de WABetaInfo care sustine ca exista lucruri care indica faptul ca WhatsApp pentru web va avea in curand capabilitati de apeluri vocale si video.

Acest lucru nu prea e o surpriza. De fapt, surprinzator e faptul ca WhatApp a avut nevoie de o perioada atat de lunga de timp pentru a implementa aceste capabilitati.

CITESTE SI:  In ciuda agitatiei privind confidentialitatea datelor, utilizatorii Facebook nu-si schimba setarile

Avand in vedere ca WhatsApp e detinut de compania Facebook din Statele Unite si ca Facebook Messenger ofera deja capabilitati similare pe desktop, alaturi de alte aplicatii de mesagerie, era de asteptat ca aceste caracteristici sa ajunga si pe WhatsApp web.

In aceste vremuri in care apelurile video sunt utilizate pentru munca sau studiu, astfel de capabilitati ar putea fi foarte apreciate pentru cei care doresc alternative.

CITESTE SI:  De ce reteaua sociala Facebook a picat pentru multe ore

Nu e clar cand vor fi lansate aceste functii, dar functia de apel vocal se afla in testare beta, asa ca speram ca aceste capabilitati vor fi lansate foarte curand pentru publicul larg. Ce parere ai despre asta? Vei folosi noile functii de apeluri vocale si video pe WhatsApp pentru web?