fbpx

WhatsApp le permite acum utilizatorilor sa trimita orice formate de fisiere

WhatsApp le permite acum utilizatorilor sa trimita orice formate de fisiere

Daca esti cineva care comunica destul de mult folosind WhatsApp, ai putea fi incantat sa afli ca, intr-un update recent, se pare ca utilizatorii vor putea acum sa distribuie orice format de fisier doresc folosind serviciul de mesagerie.

Asta inseamna ca nu vei mai fi limitat la ceea ce era oferit anterior. WhatsApp le-a permis initial utilizatorilor sa distribuie fotografii si clipuri video folosind serviciul sau de mesagerie, iar mai tarziu a extins acea functionalitate la formate de documente – utilizatorii putand trimite formate de fisiere precum .doc, .pdf, .rtf si asa mai departe, dar, asa cum am spus deja, un update recent a schimbat asta, avand in vedere ca utilizatorii vor putea acum sa trimita orice formate de fisiere doresc si care exista pe lume.

CITESTE SI:  Cum e pianul tehnologizat al Steinway cu functie de inregistrare live

Cu toate acestea, exista un mic siretlic, si anume ca trimiterea de fisiere este limitata la o dimensiune de 64MB. Presupunem ca stim de ce WhatsApp a recurs la asta, avand in vedere ca utilizatorii ar fi putut trimite filme si jocuri video piratate daca ar fi putut trimite fisiere de dimensiuni mari, dar presupunem ca melodiile se pot trimite.

CITESTE SI:  Consola de jocuri Nintendo Switch a fost hack-uita pentru a rula Linux

Cu toate acestea, in acelasi timp, pentru utilizatorii WhatsApp care au formate de fisiere de dimensiuni mari, precum FLAC sau fisierele de imagini de dimensiuni mari, acest lucru ar putea reprezenta o problema, desi presupunem ca acestia se pot indrepta oricand la folosirea emailului sau a altor metode de trimitere a chestiilor.

CITESTE SI:  O aplicatie falsa WhatsApp a fost descarcata de 1 milion de ori pe Google Play Store

Se spune ca aceasta caracteristica cu formatele a WhatsApp va fi lansata utilizatorilor in aceste momente si nu necesita nicio actiune din partea ta, asa ca daca nu vezi caracteristica activata, nu te ingrijora pentru ca in cele din urma va aparea si la tine. Dar nu vei putea trimite chestii mai mari de 64MB.