WhatsApp Beta pentru Android vine cu comenzi rapide destul de inutile

WhatsApp Beta pentru Android vine cu comenzi rapide

A durat aproape un an, dar WhatsApp tocmai a adaugat comenzi rapide beta pe Android Nougat (sau Android Marshmallow daca folosesti un launcher compatibil precum Nova si Action).

Faza e ca functiile pe care WhatsApp a decis sa le lanseze pentru Android sunt cam inutile. Primesti o comanda rapida pentru a lansa camera si mai primesti o comanda rapida pentru a lansa un nou chat, de parca este mai probabil sa vorbesti cu oameni noi decat cu aceia cu care ai deja conversatii active pe WhatsApp.

Una dintre abilitatile caracteristicii 3D Touch a Apple este aceea ca le permite utilizatorilor sa lanseze aplicatii cu comenzi specifice fara sa fie nevoie sa lanseze mai intai aplicatia, iar apoi sa gaseasca ceea ce doresc.

CITESTE SI:  In ce caz va interzice California recunoasterea faciala

De exemplu, ai putea lansa o aplicatie de mesagerie si sa treci direct la trimiterea unui nou mesaj, sau sa lansezi aplicatia camerei direct in modul video. Acum, se pare ca WhatsApp pentru Android ar putea primi o caracteristica similara, dar pe Android.

Dupa cum au spus cei de la Android Police, se pare ca WhatsApp a adaugat comenzi rapide pentru lansatorul de aplicatii in ultimul beta al aplicatiei. Practic, in loc sa lanseze aplicatia WhatsApp, utilizatorii au acum optiunea de a lansa parti specifice din aplicatie cu ajutorul comenzilor rapide, cum ar fi camera, mergand direct la un mesaj/conversatie cu stea, sau la crearea unui nou mesaj.

CITESTE SI:  Ce actor ar putea juca in noul film Matrix posibil in dezvoltare

Cu toate acestea, dupa cum indica Android Police, nu este clar de ce acest beta alege sa afiseze chaturi cu stea in loc de chaturi fixate sau chiar chaturi recente. De asemenea, acestia indica faptul ca WhatsApp pe Android are deja cateva widget-uri care le ofera deja utilizatorilor comenzi rapide, asa ca nu suntem siguri ce diferente vor aduce aceste modificari.

CITESTE SI:  Multi utilizatori Gmail nu folosesc autentificarea in doi pasi

Acestea fiind spuse, acesta este totusi un beta, ceea ce inseamna ca aceste caracteristici WhatsApp sunt testate si s-ar putea schimba pana la lansarea finala, dar ce parere aveti voi despre aceste comenzi rapide pana acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *